| Pufi1999 a întrebat:

Miercuri, dam probe la scoala: Alergare de viteza si saritura in lungime. Vreau sa ma perfectionez pana atunci. Ce exercitii sa fac? Eu o sa incerc toate variantele, iar cea care merge, o sa primeasca funda.

Răspuns Câştigător
| bianca20 a răspuns:

Pai,eu am fost gimnasta si stiu ce sa faci.
sa alergi usor vreo 5 min,sa faci niste aplecari si rasuciri,joc de glezna,pas sarit si pas saltat, doua arcuiri doua aplecari, pas fandat alegare cu genunchii sus si calcaiele la sezuta.asta-i incalzirea. apoi, incepi cu 25 genoflexiuni, apoi sa zicem 25 flotori, 30 abdomene, 40 sarituri drepte cu coada, 35 de broscute cat mai inalte se lungi, 20 sarituri cu genunchii la piept.acum exersezi asta de 5 ori pe zi si o sa fii cel/cea mai bun/a

4 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Sfatul meu este, sa nu exagerezi cu exercitiile, ca sa nu faci febra musculara, iar miercuri sa dai chix (nereușită, eșec (rușinos) într-o acțiune, într-o manifestare). Nu esti sportiv/a de performanta, ca sa te perfectionezi, iar acest lucru nu se poate face intr-un timp asa de scurt. Oricum ar fi, eu iti doresc, sa treci probele cu brio (în mod remarcabil, strălucit, excepțional). Bafta!

Răspuns utilizator avertizat
| WhoCaresAboutU a răspuns:

Arunca`te de la etaj si incearca sa cazi in picioare! Sa vezi ce te perfectionezi atunci! Crede`ma!

| Pufi1999 explică (pentru WhoCaresAboutU):

Merita un mare stupid!