| rusua500 a întrebat:

Neața TPU, cum aș putea să scap de burta mai repede am 15 ani 1, 75 și vreo 85 de kilograme dar am un pic de burta și aș vrea să scap de ea, abdomenele ajuta.

Răspuns Câştigător
| MihaiNicu23 a răspuns:

Poti da jos burta facand cat mai multe abdomene, dar sa reduci un pic si numarul de calorii zilnic.
Sau poti folosi metoda de ardere a grăsimilor prin aplicarea pe zonele vizate săculeți de gheață timp de 30-60 de minute. Acest proces se repetă zi de zi, timp de două săptămâni.
Scăzând temperatura pielii, va fi favorizată transformarea grăsimii albe în grăsime maro, mult mai ușor de metabolizat de către organismul tău.
Pentru a nu te confrunta cu riscul de degerătură ridică săculețele de gheață de pe burtă la intervale regulate de timp.
Ce obiceiuri trebuie să adopți alături de terapia cu gheață pentru a scăpa de grăsimea de pe burtă:
-Consumă carne slabă, de pui, curcan, vită, de pește, salate de legume, de fructe, de ouă și lactate slabe;
-Bea cel puțin 2 litri de apă zilnic și două căni de ceai verde:
-Nu uita să faci sport zilnic: dacă nu agreezi ideea de a merge la sală, poți merge cu bicicleta în parc, sau la alergat.
După două săptămâni, vei constata nu doar că ai scăpat de burtică, dar și că ai cu 3-4 kg în minus.

| AnastasiaK a răspuns (pentru MihaiNicu23):

Da, sa faca exact tot ce ai zis tu, iar dupa 2 saptamani va constata nu doar ca NU a scapat de burta, dar si ca a pierdut 14 zilewinking

10 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Foarte pe scurt: mișcare, exerciții și alimentație adecvată. Detalii găsești oriunde pe net. Succes

| Kerre a răspuns:

Salut, vreau sa te anunt ca abdomenele nu ajuta la arderea grasimii de pe abdomen ( s-au facut studii despre asta). Pentru a scapa de stradul adipos de pe abdomen poti incepe in a face exercitii cardio, durata sa fie aproximativ 20-40 minute pe zi, puneti la punct alimentatia trebuie sa fii intotdeauna intr-un deficit caloric, pentru asta aflati necesarul caloric pentru mentinere Formula: Kg x 2.2 x 14 si apoi scade numarul dat cu 300-500 calorii. Facand aceste lucruri vei observa schimbari intr-un timp scurt. Bafta!

| ema2396 a răspuns:

La 1.75 ar trebui sa ai maxim 75kg. 10kg le dai jos cam in 3 luni, poate mai mult.
Ce sa faci? Fa sport! Daca iti permiti, mergi la sala! Cere-i sfaturi antrenorului de acolo pe tema asta. Probabil o sa iti dea sfaturi mai bune decat vei primi aici.
Incearca sa eviti junk food si sa mananci cat mai sanatos. Cauta un calculator online si vezi cam cate calorii mananci intr-o zi si incearca sa mananci cu 500cal mai putin.

| AnastasiaK a răspuns (pentru ema2396):

Nu va inteleg obsesia asta pentru raportul inaltime greutate... Spune-i unui bodybuilder ca la 1, 75 ar trebui sa aiba maxim 75kg si o sa-ti rada in fata.

| rusua500 explică (pentru AnastasiaK):

Nu mă interesează kilogramele pot am și 90 de kile eu vreau sa scap de burta

| AnastasiaK a răspuns (pentru rusua500):

Pai nu de tine ziceam, raspunsul meu ii era adresat lui ema2396.

Oricum, vestea proasta e ca nu poti sa scapi doar de burta. Nici abdomenele, nici orice alt exercitiu ce implica muschii abdominali nu rezolva asta. Cand slabesti, slabesti in tot corpul, iar asta e singurul lucru pe care il poti face. Se rezolva usor prin deficit caloric. Ideal ar fi sa consumi cat mai putini carbohidrati sau deloc si sa te axezi pe proteine si grasimi sanatoase, dar aici depinde si cum rezisti tu cu o alimentatie saraca in carbohidrati. Daca n-ai mai incercat niciodata, redu carbohidratii treptat ca altfel o sa renunti repede.

| ema2396 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Mda... Raportul ala e valabil pentru oameni normali. Persoana care a pus intrebarea nu e culturist sau practica un sport de performanta. Daca ar fi, nu cred ca ar mai avea motiv sa puna intrebarea aici... Dar sunt de acord cu ce i-ai zis legat de alimentatie si de faptul ca trebuie sa isi reduca procentul de grasime corporala.

| AnastasiaK a răspuns (pentru ema2396):

Daca stii sigur ca nu face sport, atunci e ok. Insa am vazut de mai multe ori pe site oameni interesati de masa musculara care au cerut diverse sfaturi legate de suplimente/antrenament, uneori chiar legate de slabire si evident ca si-au precizat inaltimea si greutatea. La astfel de intrebari nu poti sa zici "trebuie sa ajungi la greutatea x" pentru ca nu stii ce procent din greutatea persoanei respective e grasime de fapt, dar mai mereu vedeam si cate un utilizator care se apuca sa dea sfaturi de slabire (de cele mai multe ori proaste), precizand si o greutate "ideala", iar de cateva ori acesti utilizatori chiar se aratau foarte ingrijorati declarand ca persoana care a pus intrebarea e obeza. Dar din nou, daca tu stii sigur ca el nu face sport, atunci nu am ce comenta.

| rusua500 explică (pentru AnastasiaK):

Cam ai dreptate