| StrongHeart a întrebat:

Neața!
Urmaream o emisiune pe digi world si era ceva despre progresele facute in medicina sportului.
Zicea ca inainte atleții nu aveau acces la
suplimente si toate rezultatele erau strict bazate
pe multe ore de munca.Acum atleții au accest la o multitudine de suplimente, unele legale altele nu.
Intrebarea mea este: Cum stii ce suplimente sunt bune atat pentru performanta dar si sa fie sanatoase si care din ele nu sunt? Unde pot afla mai multe informatii?
Voi ce parere aveți despre atleții care iau anumite suplimente? Este "trișat"?
Stiu ca unele sunt ok dar mai sunt si cazuri gen Lance Armstrong care a fentat ani de zile sistemul pana a recunoscut.El a castigat turul Frantei de 7 ori,este un caz foarte cunoscut, dar cand a fost intervievat a spus ca majoritatea atletilor se dopeaza.

Răspuns Câştigător
| Paul754880338 a răspuns:

Daca vrei sa afli despre acest subiect taboo, iti recomand sa mergi la o biblioteca. Internetul are o problema azi, oricine poate scrie orice, fara jena, iar tu nu poti face diferenta intre adevar pur, minciuna sau subiectivism, mai ales cand vine vorba despre un subiect pe care nu il cunosti.
La biblioteca cauta, " Farmacologia puterii", "Istoria steroizilor" sau simplu cauta ceva nume de steroizi apoi cauta in agenda medicala despre actiunea lor strict din punct de vedere medical. Vei intelege ce face subiectivismul adaugat la informatie.

2 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Armstrong a luat steroizi injectabili, NU suplimente.

| gogu220 a răspuns:

Orice club sportiv care se respectă are un cabinet medical specializat în medicină sportivă, unde poţi întreba ce este recomandat să iei pentru a-ţi înbunătăţi performanţele sportive.