| Andrəi a întrebat:

Noi suntem 5 prieteni și jucam la aceeași echipa,ieri un băiat i-a zis altuia din "gașca" noastră ca e praf și ca se crede bun, ca nu mai joaca cu el în echipa,asta jignit mi-a zis mie ca vrea sa plece de când a auzit din gura ăstuia "Nu mai vreau sa jucam în echipa"cel care jignea se enervează mereu la antrenamente și iese de pe teren, ne amenință mereu ca pleacă dar niciodată nu se intampla și cu toate ca e bun, degeaba dacă e toxic si se enervează degeaba, in vestiar sunt 2 care tot asa vor sa plece.
Unul mereu se înjură cu portarul la antrenamente și erau sa se bata ieri,ultimul dar nu cel din urma nu prea tine la glume și cred ca vrea sa plece, după ce mi-a zis cel jignit situația lui și a" jignitorului" am zis ca dacă pleacă toți ma duc la o echipa adversa, m-am visat aseară într-un alt echipament la meci și aveam banderola, nu știu dacă reflecta luciditatea și calmul pe care le dețin, dar vreau și eu o părere despre situația asta.
Ce ați face voi?

2 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Cei ce se enerveaza la fotbal ar trebui sa-i dati afara. Nu sunt buni. Nu de un meci de fotbal depinde viata voastra. Aseemenea oameni fac rau echipei chiar daca sunt buni din punct de vedere tehnic.

| Lauv a răspuns:

Încearcă să vorbești cu coechipierii tăi deoarece o echipă trebuie să joace un armonie, dacă ei nu înțeleg de vorbă bună, cel mai bine este să părăsești echipa pentru că talentul tău este mult mai mare într-o echipă care se înțelege.
Și în plus, nu are sens să uzi o plantă moartă, nu? happy