| IonutSTR a întrebat:

Noroc, am si eu doua intrebari.
Ce ziceti, merita sa ajung fotbalist? Imi place mult acest sport, si asta mi as dori.
Ce facultate trebuie sa fac sa devin antrenor fotbal?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba da, ca sa devii antrenor macar de liga a3a ai nevoie de cunostinte(pile), nu de facultate.

4 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Merita si nu prea. Cand zici fotbalist, te gandesti la cei care joaca la televizor, care sunt faimosi si care castiga milioane de euro. Ei sunt printre putinii norocosi. Alte milioane de jucatori stau prin ligile inferioare si chiar sunt nevoiti sa isi ia inca un job pentru a-si intretine familia. Sa fii Cristiano Ronaldo e magnific, toti visam la asta, insa nimeni nu se gandeste la anonimul din Valenii de Munte (am dat un exemplu) care visa sa ajunga un mare fotbalist si care si-a dedicat toata copilaria acestui scop, dar care din anumite motive a sfarsit prin a practica fotbalul doar ca pe un hobby si care a fost nevoit sa plece in Spania la munca pentru a oferi un viitor copiilor lui.
Nu ai nevoie neaparat de o facultate, desi ar fi bine sa absolvi la Educatie Fizica si Sport. Mai important e sa faci o scoala de antrenori. Mai multe detalii nu stiu sa-ti dau. Chiar si daca ai termina-o, neavand o cariera de fotbalist in spate, neavand un nume sonor care sa te propulseze, automat, la o echipa cu pretentii, vei ajunge probabil (si asta daca ai noroc) sa antrenezi o grupa de copii din orasul tau.
Daca termini facultatea, daca iti iei si Master-ul si daca urmezi si un modul psiho-pedagogic, vei ajunge profesor cu acte in regula si cu drept sa predai atat la scoala, cat si la liceu.

| anonimg a răspuns:

Nici eu nu recomand sporturile de competitie, si mai ales fotbalul care a devenit un sport violent mai ceva ca luptele de strada.
Competitia dezvolta ura, dusmanie in inimă și între oameni.

| CatGirl a răspuns:

Facultatea de Educatie Fizica si Sport. Si da, daca iti place sa faci un lucru, atata timp cat te implici si ai pasiune merita!

| IonutSTR explică (pentru CatGirl):

Da, si eu asa as zice dar parintii...ma impiedica sa imi urmez visul... Dar daca faci acea facultate nu iesi si prof. De spor?

| anonim_4396 a răspuns (pentru IonutSTR):

Ba da, ca sa devii antrenor macar de liga a3a ai nevoie de cunostinte(pile), nu de facultate.