anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu mai stiu sigur cate calorii are o bere dar multe in jur de 400 500 asa e? E recomandat pe zi 2500 calorii asa am auzit dar eu beau 6 berii pe zi mai si manac am facut burta... Vreau sa dau burta jos nu fac nici un efort dupa masa ma intind la tv ma gandeac serios sa ma infometez deoare vazui pe discovery emisiuni cu supravetuiti si ca aia slabesc de la foame mult si repede dar mi-e frica sa nu fac ulcer de la alimentatia necorespunzatoare ce sa fac cum sa fac...

5 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Dietele crash nu sunt bune pentru sanatate, iar alcoolul fara mancare e dezastru.

| Cosmin86 a răspuns:

De unde naiba ai scos ma 500 de calorii la o bere? Are vreo 200... iar berea strong (gen silva neagra) vreo 250-300.

De ce nu faci un sport? Eu am slabit 7 kg in 2 luni la kickboxing mancand cam la fel.

| Alfred0703 a răspuns:

Simplu, nu mai bea.

| Golyat18 a răspuns:

Sa-ti fie rusine!
rolling on the floor

| KanameKuran a răspuns:

In primul rand, berea blonda cu ~5% alcool, are aproximativ 43 Kcal per 100ml.
In al doilea rand, corpul uman are nevoie de aproximativ 1600Kcal (barbati), 1400Kcal(femei), pe zi pentru a-si pastra grutatea actuala, in cazul in care nu fac niciun pic de efort fizic.
In al treilea rand, motivul pentru care berea face burta sau mai bine zis motivele sunt: cresterea dorintei de a manca si continutul ridicat de fitoestrogenii (hormoni ce provin de la plantele folosite pentru a produce berea) ce simuleaza rolul hormonilor sexuali femini din corpul uman, ce determina corpu sa depuna grasime acumulata in timpul zilei, in zona abdomenului (pe burta) si nu sa o raspandeasca in tot corpul.

Daca doresti sa slabesti, poti incerca sa mananci mai putin, cu siguranta sa nu te opresti din mancat, deoarece acesta poate provoca o dereglare a organismului, facand ca atunci cand vei incepe sa mananci din nou, sa depuna toate grasimile, crezand ca va urma o alta perioada in care nu va mai fi mancare.