| Doboziandreeaioana a întrebat:

Am mare nevoie de ajutor de pentru ca de data asta am ajuns mai departe decât în alte încercări, deci vreau sa slabesc, țin deficit caloric. In primele 2 săptămâni am slăbit 5 kg, nu va speriați, nu e mult pentru ca la început din câte știu vei slabi mai repede datorita ca se elimina impurități, apa etc, ok am slăbit 5 kg, se vedea chiar și pe mine fizic și în cm aveam în minus, era totul perfect, însă a venit Paștele am mâncat și eu câte puțin din tradiționalele preparate si pac a apărut burtica mai mare. M-am cântărit după Paște și ce sa vezi pe cantar am pus doar 3 grame, in plus eu bucuroasa una alta și am continuat deficitul caloric și pe cantar încă slabesc. Ei acum vine buba, pe cantar slabesc dar în cm în circumferința talie și a burticii cresc în cm și am făcut burta.
Intrebarea este este de ce naiba Doamne iartă-mă pe cantar slabesc iar vizual și în cm ma îngraș? E atât de neplăcut sa vad ca pe cantar kilogramele se duc și în realitate burta e prea mare cu restul corpului, menționez ca doar la burta mi se vede faptul ca ma îngraș, nu înțeleg ce s-a întâmplat și ce nu a mers bine încă de la Paște deși am continuat deficitul caloric și tot la fel mâncam ca și în primele 2 săptămâni în care am scăzut 5 kg, repet pe mine nu kg de pe cantar ma deranjează acum pentru ca ele continua sa scadă dar burta rămâne, cum vine asta?

7 răspunsuri:
| Furnicuta000 a răspuns:

Nu toata lumea pune grasime in aceleasi locuri. Eu daca am un exces il pun pe fund si pe solduri, nu pe burta

Răspuns utilizator avertizat
| existential a răspuns:

Partea corpului care se misca mai putin, slabeste mai putin.
(bratele, picioarele mai repede; talia mai lent)
Incearca postul intermitent si exercitiul de tip aerobic (schimbat o data pe luna - alergare, inot, bicicleta, etc).
Daca ai probleme de sanatate, consulta un medic inainte de a face sport si tine regim.

| Cosmin86 a răspuns (pentru existential):

"Partea corpului care se misca mai putin, slabeste mai putin." -> DE CAND? Nu exista "slabire localizata", cand slabesti slabesti peste tot, indiferent ce lucrezi si ce nu.

| existential a răspuns (pentru Cosmin86):

Asta am observat la unii. si asta spun antrenorii.
Eu sunt slab asa ca nu am experimentat.

| Cosmin86 a răspuns (pentru existential):

"asta spun antrenorii" -> care antrenori? arata-mi unul singur.

| existential a răspuns:

De asemenea burta umflata se poate datora si balonarii, problemelor de digestie sau grasimii acumulate pe organe.