| Djdkdk a întrebat:

Pentru specialisti in fitness: cum as putea sa consum mai multe calorii? Nu reusesc sa imi fac minimum si asta ma impedica sa cresc in masa... Daca mananc 500-600 de grame de carne,niste lapte si douo oua zilnic mi-am asigurat proteinele pe acea zi, dar nu si de calorii, ce ar trebui sa mananc? Mi s-a recomandat sa topesc ciocolata si alte dulciuri in lapte si apoi sa beau sau sa mananc mancaruri cu mult ketchup, e o idee buna? Mentionez ca fac multa miscare.

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

E foarte mult 500-600 de grame si nu vad rostul, vrei sa te ingrasi consuma grasimi simplu
grasimi 9 calori per gram
proteine 4 calori per gram
carbo 4 calori per gram
sau sa faci culturism

ce vrei de fapt?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Degeaba mănânci atâtea proteine că sunt inutile chiar dacă nu ai un minim de calorii.Ai nevoie și de carbohidrați și de aminoacizi.Consumă mai multe fructe și legume și numai mânca atâtea lactate că nu e bine. Încearcă sa ai mesele organizate dacă vrei să crești caloriile.O zi bună!

| Ralena a răspuns:

Consumul de proteine trebuie sa fie maxim 0.8g/g corp. Evita consumul de lapte, toate studiile din ultimii 30 de ani dovedescc a e cel printre cele mai toxice alimente. Consuma suficiente gucide polizaharide. Nu zahar, nu miere, nu faina alba. Cat mai multe fibre - fructe, legume, zarzavaturi. Nu combina carnea cu glucide. Evita carnea rosie. Ouale sunt puternic acide, 1.5 ph, si se consuma doar cu alimente alcaline (culoare verde). Proteinele au calorii, dar nu iti doresti sa iei energia din ele, deoarece e un stress foarte mare pe pancreas, rinichi si ficat.

Si nu uita, foarte important: hidratarea corecta si suficiente grasimi sanatoase: nuci de toate felurile, alune, seminte de toate felurile si eventual peste daca ai o sursa organica.

| Louys a răspuns:

Da tu nu mananci si carbohidrati mai omule?
Pe langa carnea aia, mai baga un orez, si mai ia-ti un bakerolls sau ceva dulce, ca sa le mai cresti.

| benteavlad a răspuns:

Foloseşte si suplimente si calculeaza zilnic cate calori consumi