|

Poate afla cineva daca m-am inscris la Academie? Sau doar eu stiu? De exemplu, poate sa vina cineva si sa intrebe unde e scris cutare? Sau nu iti spune nimeni si doar tu stii asta?

8 răspunsuri:
| a răspuns:

Despre ce academie este vorba?
De regula generala nu poate afla nimeni unde te-ai inscris, decat de la tine, parinti si altii carora le-ai spus.
Exceptie fac Academia de Politie si SRI, deoarece acestia te verifica si astfel afla si altii (rude, cunostinte, prieteni, profesori, etc).

Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns (pentru conrob):

Am inteles ca vrei sa mergi la Academia de Politie si nu stii ce inseamna SRI?
Sigur ca o sa solicite relatii despre tine de la mai multe persoane, este necesar pentru a vedea ce-ai facut anterior si ce fel de persoana esti. Nu tu alegi pe cine sa intrebe, desi pot sa-ti solicite si ca tu sa indici persoane care te cunosc bine.

Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns (pentru conrob):

Nu te cunosc direct, decat din intrebarile de aici.
Am puternica impresie ca tu judeci politistii dupa unii dintre cei slabi. Chiar crezi ca este greu sa-ti gaseasca prietenii, rudele, etc?
Iti spun sincer ca nu mi-ai facut o impresie buna, ai pus atatea intrebari in legatura cu batai, n-ai inteles multe raspunsuri legate de transfer, etc.
Nu stiu cum o sa te considere cei de la Academie si nici nu conteaza asa mult daca inveti bine si esti disciplinat, acum problemele principale sunt indeplinirea conditiilor si reusita la admitere.

Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns (pentru conrob):

Gandeste un pic si o sa afli de unde. Daca atat nu esti in stare sa afli, atunci nu esti de politie.

Răspuns utilizator avertizat