| David_Vaduva_1998 a întrebat:

Pot face exercitii sport cand sunt racit tin o dieta de 500 kcalori in fecare a 7 zi mananc ce vreau si dulcuri dar nu exacerat minim 2300 cam pe acolo astazi am racit intrebarea mea este pot face sport ridicari etc chiar daca sunt racit precizez sunt destul de gras 88 kg la 1.65 18 anii nu cred ca am febra Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| BicoCico a răspuns:

Bună! Eu zic că te-ar ajuta foarte mult sportul la răceală. Dacă este vorba doar de asta si nu ceva mai grav. În timpul exercițiilor vei transpira, iar asta va ameliora simptomele tale de răceală.

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Mi se pare prostie asta cu 6 zile dieta, a 7-a ce vreau, nu e bine s-o planifici, mai bine o lasi in aer si cand se intampla sa ai o pofta, mananci ce vrei sau vreun eveniment care necesita sa mananci.

| David_Vaduva_1998 explică (pentru Adry05):

Pai daca mananc ce vreau sau cand sunt evenimente ce rost mai are dieta? nu e vorba doar de rezultate dar daca nu ti ceva gen a 7 zi pot manca si eu dulcuri sau ceva ( Nu in Exces ) cred ca te iti pierzi vointa de dieta si ajungi mai rau de unde ai plecat iti pierzi din moral

| Adry05 a răspuns (pentru David_Vaduva_1998):

N-ai inteles absolut nimic laughing Ma refeream ca in loc sa-ti planifici: duminica mereu mananc aia si aia, mai bine n-o stabilesti si poate o sa ai saptamani in care o sa tii dieta inclusiv duminica pentru ca nu simti neaparat nevoia de ceva nesanatos. In schimb, poate duminica n-o sa ai chef de ceva dulce, dar miercui chiar o sa simti nevoia si mai bine mnanaci miercuri cand chiar te bucuri decat duminica doar pentru ca asa ti-ai planificat. In plus iti inveti organismu aiurea si mereu vei simti nevoia sa mnanaci nesanatos duminica doar pentru ca asa te-ai invatat.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu este bine să sari de la 500 de calorii la 2300.
La o răceală, aceasta este o luptă cu un virus.
Ea poate evolua spre bine sau invers.
Eu în perioada de răceală aș recomanda o gimnastică articulară și mișcare ușoară de întreținere corporală ca tai chi.

| PaulStudio a răspuns:

Poti face lejer si racit, si eu ma duc la sala si sunt racit dar nu imi pasa, cand trag de fiare si uit ca sunt racit.
Dar in legatura cu dieta ta, e bine ca mananci doar 500 kcal pentru a slabi dar a 7 zi e cam mult "minim 2300 kcal" practic ce lucrezi saptamanal pui din nou in weekend si dintr-o data care nu e bine.
Iar pentru a slabi trebuie cat mai mult Cardio, sunt misto si impins la piept tractiuni dar nu au rost daca vrei sa se vada ceva trebuie sa te focusezi pe slabit deocamdata iar apoi pe cladit masa musculara.

| AnastasiaK a răspuns (pentru PaulStudio):

"e bine ca mananci doar 500 kcal pentru a slabi dar a 7 zi e cam mult "minim 2300 kcal""

Nu serios? Deci daca mananca peste 2300kcal (care, apropo, poate fi deficit pentru unii) pune la loc ce a slabit in 6 zile? Nu-i cunosc metabolismul, dar la 500kcal pe zi, in 6 zile ar cam trebui sa dea jos 1kg...pai cum il pune p-asta la loc cu 2300kcal? Tu stii ceva despre subiectul asta macar?

| PaulStudio a răspuns (pentru AnastasiaK):

Obisnuieste organismul cu mai putin si ii da mult odata nu e chiar atat de eficient, nu zic ca nu o sa aiba rezultate dar pot fii si alte metode mai eficiente.
Chill Anastasia, esti inca frumoasa si asa?

| cristiww a răspuns (pentru PaulStudio):

Inspector, din respect pentru restul de oameni (de la sala, o incinta inchisa) nu ar trebui sa mergi la sala racit, ii "umpli" si pe ei de virusi. Vad foarte multi oameni neglijenti, needucati si fara cultura. Ai vazut la asiatici cum merg aia pe strada cu protectie la gura si nas?

| PaulStudio a răspuns (pentru cristiww):

Tu nu mergi racit la scoala sau in spatii publice?
Ai batista la tine si nu tusesti inspre oameni, acum daca direct TBC stai acasa ca oricum nu ai chef de nimic atunci