| Losnams a întrebat:

Pot slabi si in timpul scolii? (Is a 8a), si trebuie sa slabesc 4-5kg. Macar 30de minute pe zi de alergat pe banda si mancat mai putin. S-ar putea?

9 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Daca faci 30 min la bicicleta sau la banda si mananci mai putin, precum si daca eviti dulciurile, prajelile, sucurile dulci si grasimile nesanatoase, atunci cu siguranta o sa slabesti cateva kg bune.Succes!

| Kerre a răspuns:

Depinde ce crezi tu prin "mancat putin" ca sa slabesti sanatos si intr-un mod cat mai echilibrat trebuie sa fii intr-un deficit de cam aproximativ 500cal din totalul caloric de mentinere. Pentru inceput calculeaza-ti necesarul caloric pentru mentinere ( sunt multe astfel de calculatoare pe google ) si scade aproximativ 500 calorii pentru a slabi aproximativ 500g/saptamana.
Nu conteaza daca faci tu miscare multa sau mai putina daca nu vei fi intr-un deficit caloric atunci orice ai face/consuma va fi in zadar. In gereal miscarea adauga doar un - in totalul tau final de calorii,

| Cleo96 a răspuns:

Mananca regulat,nu te înfometa si apoi sa mananci mult cand iti e foame, mananca fructe(merele sunt foarte bune), alege mersul in schimbul alergării la banda(daca alergi vei da jos mușchi si nu altceva daca tu doar ce te ai apucat de alergat), bea multa apa, apa cu lămâie ajuta in locul ceaiului/sucului.

| AnastasiaK a răspuns (pentru Cleo96):

1. Daca alergi arzi si tesut adipos, nu doar tesut muscular.
2. Avand in vedere ca stii ca prin alergare slabesti si masa musculara, CE te face sa crezi ca mersul e mai bun? laughing
3. Merele or fi bune ca-ti plac tie, dar au la fel de mult zahar ca restul fructelor (ma rog, mai multe decat o mare parte din ele).

| aXy99 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Pentru a pierde masa musculara ar trebui sa alergi foarte mult, jumtate de ora pe zi nu e asa de mult. Sa nu mai zic ca nici nu are cine stie ce masa musculara ca sa aiba de unde pierdelaughing

| aXy99 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Scuze, raspunsul era pentru @Cleo96.

| Cleo96 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Daca ea nu aleargă in mod normal in fiecare zi, va fi asa cum am spus; am facut si eu ceva sport.

| Cleo96 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Eu mananc mere destul de rar, de unde stii tu daca imi plac sau nu?! prefer ananasul.
Răspundeți la întrebarea ei, nu mai comentați la răspunsul meu?

| AnastasiaK a răspuns (pentru Cleo96):

"Eu mananc mere destul de rar, de unde stii tu daca imi plac sau nu?! "

Ideea era ca merele nu ajuta la slabit ca au zahar ca toate fructele laughing

"Răspundeți la întrebarea ei, nu mai comentați la răspunsul meu?"

Daca din 4 care au raspuns 2 ti-au contrazis raspunsul, ar trebui sa-ti fie clar ca a fost unul foarte prost. Cat despre intrebarea ei, au mai fost puse zeci de astfel de intrebari si s-au dat si raspunsuri bune, nu are rost sa repetam aceleasi idei la fiecare intrebare, dar cand cineva ca tine vine si abereaza, mi se pare normal sa se atraga atentia ca nu e un raspuns demn de bagat in seama.

"am facut si eu ceva sport."

E irelevant daca ai 0 informatii in domeniu. Asa, sport fac si eu de pe la 3 ani, dar am inceput sa invat despre alimentatie, masa musculara, etc. abia pe la 14-15.