anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pronostic Ajax - United?

21 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Bate United cu 3-1, cam asa zic eu.

| GoldenZenith a răspuns (pentru Drimmero):

2-1

| Drimmero a răspuns (pentru GoldenZenith):

De batut vor bate,, ii mai minte Murila ca sunt mare echipa daca vor l ua trofeul in fata minorilor de la Ajax, dar fata de noi joaca undeva...

| GoldenZenith a răspuns (pentru Drimmero):

laughing)) ma doare la basca de nenea Mourinho. Eu vreau sa îmi iasă biletul cu scor corect. Am doua de fapt. Numai sa iasă :-

| Drimmero a răspuns (pentru GoldenZenith):

Fotbalul e ceva mai mult decat pariuri, am urmarit de curiozitate traseul scumsilor pana-n finala,, m-am ingrozit la cat bulan au avut, vor castiga in aceeasi maniera si trofeul si un mancunian de pe site de aici imi va face capul calendar si se va lauda tot anul ca ei se duc in ucl pe baza trofeului castigat, sa vezi comedie pura/

| GoldenZenith a răspuns (pentru Drimmero):

Chiar as vrea sa vad cum ti se face "capul calendar" laughing). Sa ma amuz putin.

| T0T a răspuns (pentru GoldenZenith):

Sigur bate Manchester. Colegul meu e gata să își pună și casa la bătaie pentru asta. Scorul e complet imprevizibil însă.

| Drimmero a răspuns (pentru T0T):

A marcat Pogboom)))))

| Drimmero a răspuns (pentru GoldenZenith):

Nu ar fi prima oara,, ii inchid gura pana la urma, are 0-1 yawnited deja, hai ca o sa inceapa acum.

| T0T a răspuns (pentru Drimmero):

Baftă în Europa League sezonul viitor happy Sper să începem tare câștigând Super Cupa Europei, trebuie să vă surclasăm sezonul viitor. Nicio satisfacție sezonul ăsta măi Drimmero? Totuși noi am luat 2 trofee importante. Dacă câștigați Europa League sezonul următor toată stima însă nu sunteți Manchester! Sezon salvat.

| Drimmero a răspuns (pentru T0T):

O mizerie absoluta de competitie castigata de tactica mizerabila folosita de Murila,, un circar al fotbalului, a pacalit fotbalul atata timp, dar voi in continuare ignoranta va bucurati de ipocrismul lui.
Cred ca nu are rost sa-ti amintesc cum v-au dominat belgienii lui Stanciu si Chipciu si penibila aia de Celta Vigo pe Old Trafford, dar nu mai conteaza, numele castigatorilor ramane in istorie,, nu modul in care a fost castigat, deci arogantele ar trebui sa fie lasate mai usor pentru ca in fata noastra nu ati dovedit nimic, v-am depasit in clasament cu mult,, v-am batut in meciul direct luand 4 puncte, noi am pierdut totul pe mana spurcatului de W0nger, mai are fix 7 zile si se desparte de Arsenal... sa vezi atunci renastere!
Succes in UCL cu adversari precum Real, Bayern, Barcelona sau Juventus, sa vedeti ce ciomageli luati, va dau maxim locul 3 in grupa sau un loc 2 chinuit si o eliminare in last of 16/

| Drimmero a răspuns (pentru T0T):

Anul trecut ati declarat voi dupa ce v-a eliminat Pool din optimi ca nu va intereseaza aceasta competitie, iar brusc e un ucl? Bwhahahahaha
D-aia niciodata nu va veti compara in veci cu noi ca si mentalitate,, stati la ani lumina de tunari!

| T0T a răspuns (pentru Drimmero):

Degeaba ne-ați depășit în clasament, nu ați obținut nimic, decât o calificare în Europa League. Nu are relevanță, sezonul ăsta a fost unul mort pentru voi în timp ce noi am câștigat 3 trofee și un loc în UCL. E o diferență imensă, orice ai zice. Nu ne comparăm cu voi, suntem la alt nivel acum. Voi ați ajuns extrem de jos și la finalul sezonului ați rămas fără nimic, ați rămas în umbra noastră. Sezonul viitor va fi la fel, nu vă văd în stare să luați Europa League și atunci să vezi comparație.

| Drimmero a răspuns (pentru floresdemayo):

O stiu,, cu un microbist vrei tu sa te joci? ))) Ai mare belea cu el daca ii faci vreo 'farsa' cand ii joaca echipa iubita!

| Drimmero a răspuns (pentru T0T):

Nu-mi pune pe gat cupa mikey mouse,, ca ala e precum Cupa Marbella, n-are nicio relevanta, deci 2 trofee importante aveti castigate, am pierdut toata calificarea pe mana lui W0nger, nu doar calificare ci si titlul de campioni... oare mai apuc eu sa le zic nepotilor de titlurile pe care le-am prins cand le-a castigat Arsenal?
Noi nu asteptam pomana pentru a ne califica in UCL, anul asta atacam titlul,, renastem!
Cum degeaba? In fata lui Arsenal ati fost mici de tot anul asta, fara arogante, abia astept noul sezon si duelurile Mutd-Arsenal si noile lucrurile ce se vor intampla.

| T0T a răspuns (pentru Drimmero):

Ultimii ani au fost și la noi slabi, e adevărat că aroganțele nu sunt extrem de bine venite, dar să fim serioși, după ce s-a întâmplat vă ironizează acum tot internetul laughing Asta e perioada Drimmero, toți trec prin așa ceva. Noi ne-am salvat sezonul, chiar dacă în ligă am mers prost. Suntem în UCL, asta contează. Ce mai contează e să facem impresie mai bună decât ați făcut voi. Ăsta e doar începutul, deci.

| Drimmero a răspuns (pentru T0T):

Ne ironizeaza toti copiii fani Barca si Real,, aia care n-au treaba cu fenomenul numit fotbal, aia care nu au pic de habar cu ce se mananca acest sport, ca sa stii si tu ce uscati tasteaza despre Arsenal.
Realizezi ca pentru noi este un avantaj ca jucam aici? Nici ca sunt suparat ca a cazut mitul Spurs sau ca noi am rupt traditia de 20 de ani de participare in grupele ucl,, e o sansa de a castiga un trofeu european, in ucl suntem prea mici, chiar nu ai cu cine sa te bati pentru ucl, in primul rand nu avem aparare si antrenor.

Întrebări similare