| AnastasiaK a întrebat:

Pun o intrebare mai mult conversationala de data asta ca am vazut ca sunt destui fani kickboxing pe aici si am o curiozitate:

Vi s-a parut ca meciul lui Morosanu cu Daniel Sam a fost "aranjat"? Si de ce?

Răspuns Câştigător
| Sn4k3 a răspuns:

Daca si asta a fost aranjat...

| AnastasiaK explică (pentru Sn4k3):

Sunt de aceeasi parere cu tine, dar daca te uiti pe pagina lui Ghita la comentariile celor ce-l pupa-n... In fine, cand a dat KO repede s-a comentat ca a fost aranjat, acum cand era sa primeasca, iar nu-i bine laughing

| Sn4k3 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Sunt multi care se uita numai de dragul de a comenta. Daca nu gasesc ceva rau baga de la ei laughing. Nu-s de luat in seama.

4 răspunsuri:
| RobertMoon a răspuns:

Nu mi s-a părut aranjat, dar majoritatea meciurilor din galele lui Moroșanu sunt aranjate sau circ ieftin, în special cele roman vs străin, deci de aici lumea nu prea mai ia în serios luptele lui. Galele din Romania sunt un fel de wrestling făță de kickbox, daca te uiți majoritatea românilor care se lupta într-o gală corectă de afară își iau bătaie, vezi primul meci al lui Bogdan Stoica în turneul acela din Asia, vezi Moroșanu vs Zabit Samedov etc...doar Benny ne face cinste în acest sport și Pascu, doar că în ultima vreme nu am mai auzit nimic de el.

| AnastasiaK explică (pentru RobertMoon):

Serios? Bogdan Stoica la sfarsitul anului trecut a castigat centura de campion mondial Enfusion...meciul a fost in Olanda, apropo. In Enfusion, la o alta categotie, pe locul 4 e tot un roman. Turneu din Asia? Cred ca vorbesti de Andrei, nu de Bogdan si One Championship, unde si-a castigat al doilea meci oricum, dar se intampla sa mai si pierzi. Faptul ca are contract cu promotia respectiva arata in orice caz ca e de nivelul celor de acolo. Andrei a pierdut si in tara, chiar primul meci de anul trecut, cel de la Targoviste. E un sport in care se si pierde, dar de aici pana la a spune ca galele in Romania sunt aranjate...sau ca in Romania castiga si in afara pierd.

P.s. Pascu e luptator de MMA, kickboxing mai rarut.