|

Recomandati-mi si mie niste proteine bune, in sensul ca sa ma ajute sa pun masa musculara nu doar sa ma umfle.

DAU FUNDA!

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Singurul lucru care te umfla e persoana retardata care considera ca proteina ca si compus chimic umfla. Invatati naibii chimie elementara. Proteina e una singura indiferent de forma ei. Fie praf din suplimente, carne, legume, soia, etc. Compusa din lanturi de aminoacizi in numar de la 50-50000. Astia difera si schimba complexitatea proteinei. Sunt 8 AA esentiali si inca vreo 13 ne-esentiali (+- nu stiu 100% nr lor). Carnea este singura proteina completa. De aceea idiotii vegetarieni ajung sa aiba probleme de sanatate cu timpul. Corpul nu primeste toti AA de care are nevoie.

Concouzia: nu exista proteina ( supliment ca la tine e tot aia cainele cu pisica, sau aliment) care sa umfle sau sa lase pielea sau alte aberatii de om prost. Exista suplimente cu diverse procente de proteina si cu functii diferite. Vrei kg in plus iei gainer, vrei doar masa musculara fara kg in plus iei izolat sau concentrat proteic. Daca mai ai prieteni retarzi ce cred ca proteina umfla du-i la scoala ca se fac de cacao cu atata prostie

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Carne de vita.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu stiu la ce te referi tu prin "umflat". Orice proteina e tot proteina:)), asociata cu carbohidrati si sport te ajuta sa pui masa DAca vrei sa pui masa musculara poti sa iei creatina si izolat proteic, sau ceva gainer ce foarte putin zahar.(http://www.megaproteine.ro/Proteine-masa-musculara/ON-Serious-Mass-2-7-kg/)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru FitnessTrainer):

NU uita ca pentru a pune masa musculara trebuie mai intai sa ai o alimentatie foarte bine pusa la punct. 5-6 mese pe zi, 2-2, 5g proteine/kilocorp, 3-4 gcarbo/kilocorp si ceva grasimi bune.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează