| RAY a întrebat:

Sa spunem ca slabesc 30 de kg si vreau sa fac culturism si consum 120 de grame de proteine, asta inseamna multe calorii, cat o sa ma ingras in grasimi cat in masa? A mai fost cineva in situatia asta?

6 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

120 g proteina au au 492 Kcal. Trebe sa ai cu 500 kcal/.zi mai mult decat arzi, daca incepi sa pui masa cand ai fi prea slab, nu se stie cat pui in masa sau in fat, depinde si de antrenament, nu doar de alimentatie.
Eu aveam 75 kile cand m-am apucat de sala la 1, 7 m, era okey asa, nu era nevoie sa mai urc in greutate, aveau muschii cum sa se formeze, se micsora cantitatea de fat si se marea masa.

| RAY explică (pentru Mosotti):

Am ajuns de la 90 kg din 10 ianuarie la 83, 5 kg azi, am facut ceva ridicari de greutati ieri desi stiu ca nu pot pune nimic masa fiind pe minus, dar daca ajung la 60 kg o sa ma apuc de culturism daca imi prmite scolioza desigur

| EduardEdu1994 a răspuns (pentru RAY):

Îți spun 100% că scolioza/cifoza nu afectează cu nimic,desigur dacă nu este gravă, atâta timp cât o iei treptat nu trebuie să ai probleme.
https://www.youtube.com/watch?v=EJvKsOf0QG4

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

O sa ajungi si la 60 fara probleme, ai avut 945 Kcal/zi deficit minim, ai dat 6, 5 Kg in 49 zile, 10 ianuarie inclusiv - 26 feb inclusiv, ca azi te-ai cantarit, deci dupa 26.
Ai avut 945 in minus pe zi, din cat arzi zilnic.
In 6 luni ajungi la 60 daca tii acelasi ritm.
Cu scolioza te interesezi ce exercitii se pot face, se pot face alea cand stai pe spate rezemat, sau cand stai jos.

| randy93333 a răspuns:

Ce varsta ai? Si asta conteaza

| Andreea_Roxxana_2000 a răspuns:

Este de recomandat sa nu slabesti inainte daca doresti sa pui masa musculara. daca te tii de un regim corespunzator si faci antrenamente regulat, vei creste in masa musculara iar grasimea se va duce usor usor