| gogocazacu a întrebat:

Salut, nu cred ca o sa ajunga la persoanele potrivite acest msj dar incerc. Cum fac sa imi dau drumul la brate in ring? E cu totul si cu totul diferit in meci si emotia aceea e foarte diferita, cum aprind scanteia aceea?

3 răspunsuri:
| AnastasiaK a răspuns:

Păi în meci o să ai emoții mereu, diferența e că în timp, cu experiența, înveți să le controlezi sau să le folosești în mod benefic. Până atunci, tot ce poți să faci e ca la antrenamente să încerci să te pregătești cât mai similar cu situația de meci. Iei toate antrenamentele în serios, încerci să lucrezi cu sportivi mai buni și dai mereu 100%. Doar că trebuie să te antrenezi în așa fel încât acel 100% de la antrenamente să nu fie performanța de care ai nevoie în meci, ci mai sus. În meci o să fii în cel mai bun caz la 50-70% din ce ești la antrenament, dar dacă te-ai pregătit bine, acel 50-70% o să fie suficient.

| MihaiSpeedster a răspuns:

Te gândești că adversarul are o idilă secretă cu femeia ta. Fiecare lovitură primită de la el e o partida de sex a lui cu femeia ta. Fiecare lovitura dată lui îți aduce o femeie. Playmate. Esti concentrat și dai bine, faci un harem pe repriză. Îl faci KO, a ajuns eunuc. Sau invers. Asta e tot ce pot! Baftă!

| AnastasiaK a răspuns (pentru MihaiSpeedster):

Așa-i că n-ai făcut sport de contact de performanță în viața ta? Sau măcar sparring cu un sportiv de performanță laughing