| Denisu14 a întrebat:

Sal TPU. Care stiti un mod super rapid de a face rost de un fizic de invidiat?(funda)

Răspuns Câştigător
| Ecou a răspuns:

In legatura cu mancarea nici unu nu are dreptate, daca te iei dupa oameni asta vei ajunge | bat, http://nbasque.files.wordpress.com/2011/02/perfect-body-man1.jpg daca asa vrei sa ajungi sa trebuie tragi tare nenee la sala, daca nu multe flotari si tractiuni si sa mananci de vreo 5, 6 ori pe zi 3 principale si mai bagi si intre fructe ce o fi, in rest lifeincolors are dreptate despre dulciuri si sa bei multa apa!

3 răspunsuri:
| LifeInColors a răspuns:

In primul rand, nu trebuie sa mananci dupa ora 18 ( daca ti se face foame bea cat mai multa apa plata), nu manca paine, nu manca dulciuri ( in special ciocolata), nu manca grasimi, nu bea sucuri sau alte bauturi carbogazoase, doar apa plata. Incearca sa nu mananci prea mult peste zi, iar dimineata inainte de micul dejun ( care este masa obligatorie pentru a nu ti se face foame peste zi) bea 3 pahare pline cu apa. In fiecare seara fa 100 de abdomene si 100 genoflexiuni ( in fiecare seara faci din c in c mai multe). Mergi la alergat ca iti face fooarte bine din mai multe puncte de vedere! Daca te straduiestisi vrei cu adevarat o sa reusesti:* Muuult succes:* funda?big grin Sper ca te-am ajutat

| 9gag a răspuns:

Imi pare rau ca iti stric entuziasmul dar o metoda minune care sa te transforme intr-un Hulk nu exista. Procesul de formare a muschilor corpului este unul foarte indelungat si fara o alimentatie sanatoasa si exercitii regulate nu ajungi nicaieri. Totusi daca le faci pe ambele in 6 luni vei vedea o crestere in forta si cam intr-un an vei observa si o schimbare a fizicului. Succes

| Sk8ter_9356 a răspuns:

Daca te referi la muschi... atunci uite cum faci... in fiecare zi mananci de 3 ori dar nu sa te saturi, si din 3 in 3 ore, Apoi faci ca incalzire: 5 genoflexiuni, 5 abdomene, 5 flotari, 5 flotari la banca, 5 flotari in pumni. apoi dupa ce faci asta 1 data faci 15 de fiecare. si in vreo maxim 1 luna daca faci in fiecare zi esti super facutwinking thumbs up eu asa am facuthappy