|

Sal TPU! Intrebarea mea este destul de simpla: imi pot imbunatati viteza la sprint pe 50m de la 7.5s la 7s in 2 saptamani? Tin sa spun ca am 1.75m si 68 kg si sunt destul de rezistent la sport deci pot face antrenament pentru sprint intens si zilnic. Si niste sfaturi de exercitii m-ar ajuta enorm, multumesc.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Salut..Cate minute faci la 1km? Scoti intre 3-4min? Daca da atunci esti rezistent.Mai pe inserata faci alergaturi cu pritenii va alegeti un traseu si alergati impreuna sau cand vrei tu? Asta e singura sansa.Ar mai fi una atunci cand dai viteza pe 50 m incerca sa impingi mai mult in picioare
cand pleci, si pe parcurs incerca sa maresti viteza, pe final mai ales, impingi in picioare cat te tin plamanii. Pasii nu trebuie sa fie nici prea mici dar si prea mari(pirzi viteza).
Cam asta ar fi eu fac exact asa fac si scot 6.2(anul asta am scot 6.3) am 1.72 si 65 kg. Daca iti place fotbalul joaca cat de mult posibil, alergi mai mult si te bati pentru fiecare minge.Bafta sper sa te ajute!

| a răspuns:

Eu am 13 ani 1.81 si 70kg si am evoluat in ultima perioada la sprinturi.Incearca sa faci cat mai perfecta miscarea mainilor in alergare, startul sau orice chestie legata de asta