| Albinaa a întrebat:

Sunt nou pe acest site( sunt baiat ) si am o intrebare, am 13 ani si joc fotbal foarte des, pe terenuri si nu cu echipe slabe, ci bune happy. Dar multi imi zic ca sunt talentat si sa ma duc la un club sportiv, eu am ales sa fiu ceva mai mare decat un fotbalist, ceva in PC, le ca am cu astea happy. Dar parca acum cand trec in a 8-a si ma gandesc ca trec la liceu anul viitor, parca vreau sa dau la ceva de fotbal. Acuma, pot intra la un liceu cu profil de fotbal sau orice sport daca nu am facut antrenamente in trecut? Multi mi-au zis ca nu, acum vreau sa am si parerea voastra. PS : Sunt din Sibiu, vreau sa stiu daca la Ghibu te primesc fara antrenamente in trecut! FUNDA. Ms pentru rabdarehappy

Răspuns Câştigător
| Apocaliptic a răspuns:

Pai eu am inteles ca dai o proba sa vada daca esti bun si te primesc daca treci.
In ori ce caz, daca nu merge, incearca sa ai o medie mai bunicica si baga liceul ala primul(la lista de licee preferabile).

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Ɔαρρʏ a răspuns:

Stai linistit te poti duce la orice liceu sportiv doresti. nu iti trebuiesc antrenamente happy doar o medie mai bunicicahappy Si eu sunt la liceul sportiv din Craiova (Odobleja) si nu am antrenamente. dar am intrat.