| Anonigga a întrebat:

Sall all, mi a zis un prieten ca grasimea depusa din alimentatie este diferita de cea pusa din patiserii snickers sau chipsuri.....cum adica diferit? Care i diferenta? Se pune altfel sau cum?

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| BoOoMbOnik a răspuns:

Nu, nu se depune diferit. Nu cred ca ti-a explicat bine prietenul. Probabil ca vroia sa iti zica ca sunt doua feluri de grasimi in alimentatie : cele sanatoase cum ar fi omega3 si altele care luate din alimentatie sunt sanatoase si nu te ingrasa si mai exista grasimile nesanatoase, cele care se depun si de la care luam in greutate (sucuri carbogazoase, prajeli, cipsuri, dulciuri, ciocolata, produse de patiserie)

| Ioana241 a răspuns:

Se referea la faptul ca Daca mananci grăsimi saturate, din chipsuri de exemplu, organismul tau nu are cum sa le hidrolizeze si se pun direct, iar grăsimile din peste, etc pot fi hidrolizate si folosite direct de organism, intrând pe post de sursa energetică directa.
Snikers are glucide nu într-atât grăsimi si te îngrași de la ele pentru ca au un aport caloric foarte mare pe care corpul tau nu il utilizează (daca mananci ciocolata si apoi alergi sau depui un efort fizic intens nu e nicio problema) si atunci exista acelasi efect de depunere a grăsimilor întrucât glucidele acelea sunt transformate in lipide pentru a fi stocate.