|

Sall! Care din voi luati energizante la sala? Eu am luat pana acum,x-plode,arnold, hot-blood, nitrix, si triple-xplode si nu simt de la nici unu nimic nu inteleg motivul alti de la hot sau de la x-plode rup fiarele in 2 si eu nu simt nimic e ca si cum nu am luat nimic, vi sa mai intamplat si voua asa ceva?

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

N.o-xplode, hot blood, C4, jack3d, super pump. le simt primele 10-15 zile si pe urma cam pierde efectul. C4 cel mai bun pana acum totusi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Normal ca nu simti nimic de la nici unul din moment ce probabil nu esti asa de extenuat pentru a lua un pre-workout.

Lucrezi de dimineata pana seara ca sa nu mai ai energie cand mergi la sala? Nu stiu eu ce faci tu ca nu te cunosc si nu comentez aiurea dar daca nu ai o alta ocupatie in afara de sala care sa "te stoarca de energie" nu ai nevoie de pre-workout, mai bine iei proteine sau alt supliment care te ajuta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Nu fac nimic momentan doar sala si acasa atata tot, dar totusi un energizant e bun sa iti dea energie mai multa si forta si etc, eu cind am inceput sala am luat pentru prima data hot blood prima saptamana simnteam ceva misto de la el forta rezistam forte mult la sala si nu oboseam acum nici nu zici ca iau nimic, o sa incerc C4!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru benga94):

Prea multe stimulatoare, te dai peste cap amice. Cand o sa renunti la ele o sa te simti ca o leguma. Daca vrei ceva preworkout ia niste creatina si carbohidrati complecsi. O sa-ti asigure o pompare buna. Daca ti-e somn, culca-te nu te mai forta cu stimulatoare, este mult mai bine asa.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Goldenboy97):

Am mai auzit chestia asta, stimulatoare oricum nu voiam sa iau zilnic doar cind fac piept si brate atata tot ca sa intre ceva mai bine antrenamentul, creatina nu iau ca nu ma simt prea bine de la ea nu beau mereu peste 2 l de apa si ma cam doare rinichiul stang de cind am luat si am stopat nu vreau sa mai vad creatina! Am de gand sa iau sapt viitoare sa incep cu animal pack si sa iau o galeata de 5kg de gfx-8 si sanatate!

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează