| Roby_Pytyku_1999 a întrebat:

Sall TPUwinking am si eu nevoie de ajutor ma ajutati va rog
Sa incep:
cand joc fotbal nu joc mai mult de 10 min si am obosit ma ajutati sa am si eu o rezistenta mai buna plzzz un program ceva crying plzzz va rog mult

OK mss

Răspuns Câştigător
| Didykitty a răspuns:

Ce-ar fi sa incepi cu o dieta mai sanatoasa(sa mananci multe fructe dar intre mese) si sa incerci zilnic sa faci o tura de alergare de 5 sau 8 min.Te-ai putea obisnui happy funda?

6 răspunsuri:
| Adelin89 a răspuns:

Antreneaza-te:alearga; gimnastica!

| prye a răspuns:

Deci un program software in nici'un caz laughing... daca esti fumator poti incepe prin a nu fuma inainte de meci (cel putin o ora inainte) sau poti incepe prin a face antrenament ZILNIC. La varsta ta (banuiesc ca ai 14 ani) sunt de ajuns 3 ture de teren [de 3-4 ori pe zi] pentru a'ti face o conditie fizica bunicica. Eu alerg 10 km pe zi si fac 10 ture de teren (de 3 ori) si pot sa joc fotbal 90 de minute linistit.
Acum depinde si de greutatea ta corporalawinking

| Alin_Barbu_1998 a răspuns:

Program cardio happy Alearga 30 de minute in fiecare zii, daca poti..si mai mult. urca scari happywinking!

| Budusan_Bogdan_1989 a răspuns:

Dacă fumezi, oprește-te. încearcă sa faci exerciții de respirație când stai, ex: inspira adânc și expiri după ce ai ținut respirația câteva secunde(10-20 sec), acest exercițiu învață bronhiolele sa absoarbă mai mult O2 din aceeași cantitate de aer. Mai poți încerca alergarea ușoara, nu ca într-un meci de fotbal, ci la viteza medie(imaginează-ți ca alergi spre vestiar, cam aceeași viteza) oprindu-te prin încetinire și nu oprire brusca. Succes.

| ionel2013 a răspuns:

Daca fumezi incerci degeaba, daca nu fumezi incearca sa iti maresti viteza alergand in fiecare zi, dar undeva unde necesita o forta mai mare din partea muschilor, un deal sau ceva, fa asta zilnic si ai sa observi diferenta! funda>

| Loquis a răspuns:

Incearca sa.ti creezi un program, unde alergi, mananci sanatos, etc! stii despre ce vorbesc, de exemplu programul meu:
Fac 4-5 ture de cate 20 km pe zi happy, mananc sanatos, etc! nu stau sa ma pierd in detalii, MULT NOROC!