|

Sall TPU! La sala, masina aia pe care fugi ( nu stiu cum se numeste ) arata cate calorii ai ars! Cand termin scrie ca am ars 140 calorii o.O! numai 140? sa fie 1400?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Se numeste banda..nu pot sa cred ca nu stii asta, dar ma rog. 140 de calorii arzi cam in 15 minute de alergat ..cu 8km la ora.asa fac si eu.e ok, dar incearca dublu.ce te opreste sa alergi si sa dai jos mai mult pentru ca 1400de calorii nu ai cum sa dai jos intr-o zi. Si cam 500 calorii pe zi e ok daca dai jos, dar atentie, nu doar prin cardio(banda bicicleta, etc) ridicari de greutati genoflexiuni..toate te ajuta sa scapi de 500 cal /zi si sa stii ca e f okwinkingbafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dap... 140.
Caloriile sunt mai uşor de mâncat decât de ars. Din păcate. happy
Spor!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Probabil te referi la banda. bada pe care alergi, nu? si eu fac sala de o luna. caloriile se dau jos foarte greu, nu ai cum sa dai jos 1400 de calorii dintr'o data chiar daca ii ajustezi inaltimea si viteza! 140 de calorii este destul. daca faci mai mult exista riscul sa obosesti ft tare si bataile inimii sa fie din ce in ce mai multe si asa. de asemenea, poti face si febra musculara. nu uita, insa, dieta este foarte importanta. daca faci sala si nu mananci carne, nu iei proteine din mancare, faci degeaba!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează