| Fartie a întrebat:

Sallut.am 14 ani, 1.84m, si vreau sa imi intaresc masa musculara ce exercitii pot face acasa in afar de flotari? funda big grin

4 răspunsuri:
| BlackHorizon a răspuns:

Ce ai spus tu acolo in termeni sportivi se numeste definire.Muschii de felul lor cand sunt relaxati sunt moi si cand sunt incordati sunt tari(dar daca sunt incordati si sunt moi inseamna ca ai un surplus de grasime pe tine).In acest caz cel mai bun exercitiu pentru definire este cardio.Cardio = mentinerea ritmului inimii constant la 120-130b/m(batai pe minut) timp de 20-30 de minute prin diverse activitati fizice(insemnand:alergat,saritul corzii, innotul, chiar si culturismul.etc)dar pentru asta,trebuie sa ai o dieta lipsita de calorii(dulciuri, mecuri, cartofi prajiti)si grasimi.Mai intai acumuleaza masa musculara suficienta ca apoi sa ai ce definii.

| Owakey a răspuns:

Bună!

Orice înseamnă sport îţi întăreşte masa musculară. Acuma mai redu din lista de sporturi, punând ca filtru sporturile pe care le poţi face în casă... şi, voilà, ţi-ai făcut bicepşii durule!

Baftă!

Baftă!

| CrazyJok3r a răspuns:

Daca vreau sa iti inataresti masa musulara ar trebui sa faci un sport.Cum ar fi :TAekwoando etc Eu fac acel sport si deja mi-am intarit masa musculara pentru ca am tras la antrenamente ne-a pus sa facem sprinturi lungi mersului piticului flotari abdomene etc.

| PriF4Jhb3 a răspuns:

Poti sa faci chesti prin casa de ex:pentru abdomen abdomene; pentru picioare genoflexiuniptr bicepsi si tricepsi ridicari de greutati