| RK0 a întrebat:

Salut, a incercat cineva aplicatia asta? E buna? Da rezultate?
Stiu ca nu ai cum sa faci patratele in 30 de zile dar intrebarea mea e daca e buna sa scapi de grasimea de la burta?
https://play.google.com/store/apps/details?id=sixpack.si xpackabs.absworkout

4 răspunsuri:
| Michaeel a răspuns:

Am încercat-o si îți irosești timpul. Nu merita, mai bine mergi la sala și tragi de fiare zilnic decât sa încerci aplicația aia. Nu e vorba numai de acea aplicație, nici una nu te ajuta în general. Alergi câteva minute zilnic și ai mai multe rezultate decât când incerci aplicația respectiva.

| ruddy a răspuns:

Nu vreau sa zic ca aplicatie este buna sau rea. Aceasta pur si simplu iti arata niste exercitii.Pentru a ajunge intr-o forma buna, trebuie sa ai o alimentatie adecvata.

| AnastasiaK a răspuns:

De grasime scapi slabind (deci mai mult sport sau mai putina mancare), nu cu aplicatii de abdomene.

| bornsinner a răspuns:

Sa "faci" patratele sau sa scapi de grasimea de la burta (abdomen) inseamna, in mare parte, acelasi lucru. Este o vorba "abs are made in the kitchen". Deci trebuie sa incepi cu nutritia, prin deficit caloric, pentru a elimina grasimea corporala treptat.

Nu e nimic in neregula cu acea aplicatie, sunt pur si simplu exercitii pentru lucrarea rectus abdominis (muschii abdomenului). Sunt o grupa ca toate celelalte si se lucreaza prin exerctii specifice.

Ideea e urmatoarea: prin exercitii formezi muschiul, pentru a creste si a fi dens, iar prin alimentatie scazi grasimea corporala astfel incat acel muschi sa fie vizibil, sa poti vedea muschii separati si striati, nu sa arati ca un cartof.