| ItachiUchiha69 a întrebat:

Salut!
A mai făcut cineva acum recent ( anul trecut, s-au acum maxim 2-3 ani) cursurile de antrenor fitness și personal trainer la Federația Română de Culturism și Fitness?
Daca da, îmi poate spune și mie cineva la ce mă aștepta acolo?
Cum sunt cursurile, practica.
Și cum este examenul final?
S-au daca este cum sunt și alte cursuri ( ai platit foaia, ai luat " sa zicem așa")

Răspuns Câştigător
| DenDenX a răspuns:

Salut Itachi

Știu mai multe persoane care au dat în ultimii 5 ani.dar ca să-ți spun ceva recent.o să-ti zic de o persona care a făcut acum 3 ani cred.

Vrei să știi ce te așteaptă?

Pai, examenele vor fi teoretice dar și practice.
Cursurile la fel. teoretice și practice... înveți despre nutrite..cum sa execuți corect exercițiile...iar la final obții un certificat care este recunoscut în Romania.în alta țara din Europa nu știu.

Succes

| ItachiUchiha69 explică (pentru DenDenX):

Mulțumesc frumos!
Am crezut că e la fel cum a fost cel de agent de securitate de exemplu ( dai " examenul final" îți dă " profesorul răspunsurile" și după îți spune sa greșești și tu una sa nu bata la ochiilaughing) )
Mă gândeam să nu fie și asta tot la fel dai banii( banii pe care ei ți cer sa faci cursul )sa cumperi și la examenul final : " gata, aia a fost tot, după o lună să veniți să vă luați licențele"

| DenDenX a răspuns (pentru ItachiUchiha69):

Haha
Mă bucur că te-am putut ajuta. daca ți-am fost de ajutor mapoti ajuta și tu cu o fundahappy

2 răspunsuri: