| Th3Li0N a întrebat:

Salut.Acum 3 zile m-am apucat de sport-sala(dar acasa ). Adica eu cand vin de la scoala fac exercitii sportive + serii de flutari,abdomene, triceps si desigur a si aparut febra musculara astazi, m-am trezit in knockout laughing ma dureau toate.Eu fac exercitii si serii cand vin de la scoala, la ora 17 din nou si la ora 10-11 seara iar-si din nou.Un prieten tot asa s-a apucat si i s-a pus KG pe el asta este bine deoarece amandoi suntem slabi.Si ma tot gandesc oare se v-a pune ceva pe mine nu imi doresc muschi exagerati insa sa am un corp normal echilibrat sa arate bine.(De aceea va rog frumos sa nu incepeti cu kreatine si mama masii de injectii / si calori care costa scump si te umfla ca dracu si pe urma la 30 de ani arati ca... si iti manca sanatatea, ca ficatul ti-l distruge pe loc ). Desigur in fiecare zii mananc oua / cana de lapte de 0, 4 L / fructe mere,mandarine, portocale si multa apa si in fiecare zii fac mereu asta. Daca stiti si alte exercitii care s-ar putea face in casa pentru a face ceva muschi(biceps) spuneti-mi, sau spuneti-mi parerea voastra personala daca fac bine sau nu.(eu insa dupa 3 zile vad si rezultatul pur si simplu stau drept de spate parca coloana nu ma lasa sa stau stranb laughing, simt ca m-am inaltat, si ma simt free adica simt ca explodez ma simt foarte bine )

10 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Serios? La 30 de ani arati ca "..."?


Altii de ge la 65 de ani arata FOARTE BINE? Gen Arnold, Stallone, etc?

Copil mic...comenteaza si el

| Th3Li0N explică (pentru Cosmin86):

laughing.Ba drogatule tare iti place sa comentezi, si in + tu crezi ca Arnold, Stallone nu au probleme de sanatate din cauza injectiilor si toate cacaturile? Tu ii vezi doar asa in poza. Uita-te la Arnold cum arata ca o femei bolnava cand nu se tine de sala si nu i-a pastile si cacaturi are pectoralii lasati zici ca is de femeie, Doamne feri decat sa ajung ca ala mai bine nu fac sala.Si m-am uitat la celelalte intrebari si am observat ca tu te oftici ca dracu ma nu te fac copil de 5 ani desi asta pari ca doar ei se oftica ca dracu, si culmea la 70% care au scris intrebarea le-ai raspuns Copil mic. Ba ai probleme mintale in pnm? te droghezi cu toate cacaturile? Da-ti 3 palme si revino-ti.Si daca te crezi aici mare boss '' la ani ''.Ma l-a cum te comporti nici 15 ani nu ai, te oftici aiurea, comentezi asa din prostia ta, si te legi de toti care incearca sa faca sala si sport natural, incerc sa cred ca tu esti un drogat psihopat care se injecteaza pentru a avea muschi laughing esti las rau ma, iei calea usoara care sa arate bine muschiul doar in oglinda dar cand e vorba de sanatatea muschiului laughing te caci pe tine.Treaba ta daca tu te injectezi, pur si simplu vad de ce esti asa agreziv ca ai devenit dependent de ele, esti stricat rau ma, ma gandesc ca daca si fumezi + iei pastile si cacaturi laughing tu esti distrus grav.Du-te la medic fa-ti analizele omule.Si termina cu comentariile Copil mic... Si esti si prost pe deasupra cica ''comenteaza si el'' ba omule TPU este sa pui intrebarii sau sa raspunzi, eu am pus intrebarea mea ma nu am comentat du-te pe la scoala, cred ca ai fugit de la ora de logica ca nu prea gandesti omule. Acum ca ti-am zis toate astea fa-ti un control serios ai probleme grave omule, ma gandesc cum esti in realitate laughing(PSIHOPAT)?

| SiLaS a răspuns (pentru Cosmin86):

Ba Cosmin te droghezi? rolling on the floorNici 15 ani nu ai ma hahaha.Nu vezi ca baietii vor sa faca "sport natural"si tu te iei de ei.Saracii de ei, la cat de prosti sunt au creierul atrofiat si mic cat al unei gaini.

| rhino50 a răspuns (pentru Th3Li0N):

Pfffuuuu,am citit toate comentariile tale de la intrebarea asta si deja ma doare capu.
Tu ai macar o URMA de creier in capu ala?
Arnold si stalone arata rau la 69 de ani?laughing
Si toti oamenii care fac sala sau culturism si arata bine pentru tine is niste drogati?laughing
Macar stii sa faci diferenta intre SUPLIMENTE si STEROIZII?

| SiLaS a răspuns:

Prietene in primul rand nu mai sifona atat si concentreaza-te pe scris ca vad ca te cam incurci.Vad ca incerci sa pari foarte citit dar nu prea ai cunostinte in acest sport.Bei lapte dar nu ai habar ca incetineste absorbtia proteinelor, mananci fructe dar nu vad mentionati carbohidratii care sunt esentiali in culturismAi 4 mese pe zi in care sa ai 250g carne + carbo? Asa ai citit tu ca suplimentele ca te umfla si dupa te dezumfla? Cate carti despre culturism, nutritie ai citit pana acum? Pe site-ul asta nu gasesti numai copii mai gasesti si oameni care sunt sportivi si au o varsta si mult mai multe cunostinte acumulate decat tine.Nu stiu de ce te-ai luat de Cosmin care este un baiat de treaba si are o gramada de cunostinte in sportul asta si un om de la care ai ce invata. Oricum presupun ca nu ai fost in stare sa citesti tot ce am scris eu aici dar nu conteaza, tu esti ca toata lumea, doar dau din gura dar nu stau putin sa reflecteze asupra spuselor lor.

| Th3Li0N explică (pentru SiLaS):

A venit mana dreapta.

| SiLaS a răspuns (pentru Th3Li0N):

Mda,clar nu ai citit ce am scris eu, sau ai citit si ti-a intrat pe o ureche si ti-a iesit pe cealalta.Asa fac toti sa stii, cei care nu mai au argumente, nu esti singurul.

| rhino50 a răspuns (pentru Th3Li0N):

Ma omule, eu nu te inteleg.
Pui o intrebare retarda si astepti raspunsuri si cand cineva isi face timp sa te lumineze cat de putin incepi cu retardismul tau absolut si iti sustii parerea de tot rahatu cu niste argumente la fel de tampite.
Si acum te intreb de ce ai mai pus intrebarea asta daca tu tot le stii pe toate?

| dodoc a răspuns:

Tre sa tragi ceva tmp. Daca nu tragi nu reusesti.FA tot mai multe exercitii.Si mamanca fructe multe si consuma multe lichide

| Pop_Andrada_1990 a răspuns:

Ar trebui sa mananci: fructe, legume, carne, lactate.Si incearca si sucuri cu vitamine, proteine si care sa iti dea energie.Insa in legatura cu exercitiile pe care le faci eu cred ca sunt bune.
Daca rezultatele nu apar imediat nu te speria vor aparea peste cateva saptamani ssu luni.Dar in cazul in care nu functioneaza ar fi mai bine sa ceri parerea unui antrenor de fines.
:-):-):-)
BAFTA!
Sper ca te-am ajutat!?!?!