|

Salut all de pe tpu.Vineri am fost la sala pentru prima oara in viata mea si am tras la piept 25kg -28 kg si spate 45 kg la chestia aia de stai drept la aparat si tragi un lant la tine si inapoi.Totul oke si simteam ca fac febra, a doua zi cand ma trezesc efectiv nu imi mai simteam mainile si spatele de durere si erau incordati toti muschi.Sunt de 2 zile cu febra asta si nu mai rezist, ce este de facut?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Wa. fac mai mult pe gantere decat faci tu cu bara laughing. chestia aia la spate ii zice helcometru si are 2 tipuri de miscari: ramat si tractiune, dupa cum zici, ai facut ramat.

sa scapi de febra? baie calda sa relaxezi muschii, vitamina C (citrice, pastile, alege) si cui pe cui se scoate. deci fa din nou aceleasi miscari si scapi. pentru inceput poti chinuii muschii pana se obisnuiesc cu efortul, pe urma e mai ok sa astepti sa se regenereze singur tesutul muscular

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nimic...astepti. Cum sa faci asa ceva ma? Tu nu ai facut in viata ta sala si te apuci sa ridici ca Rambo? Macar ai tras si tu dupa un program sau te-ai dus si ai tras de nebun fara indicatiile antrenorului?
Asta e de acum, trebuie sa asteptihappy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat