| idoliszed a întrebat:

Salut! Am 14 ani, 1.72 si 76kg. Sunt gras? Multa lume isi bate joc de mine din acest motiv. Cum as putea slabi? ( fara sala )

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Imi pare rau sa-ti spun dar mule are drepatate: esti gras!
Ai 14kg PESTE greutatea normala!
la 14 anisori si 1.72m ar trebui sa ai maxim 62KG

Pentru a slabi NU ai nevoie de sala, care oricum nu este recomandata copilasilor, dar poti sa eviti sa mai bei sucuri, sa mananci dulciuri si sa nua mai mananci deloc: paine, pizza, paste fainoase, torturi si prajituri.

Răspuns utilizator avertizat
| mi25 a răspuns:

Tine cont de ce a spus DovleacTurbat, nu de ce zice "atostiutoarea" dar care nu stie nimic Violleta2022.
Da esti putin cam grasut. De regula se spune ca la adolescenti greutatea nu trebuie sa depaseasca cifra ce urmeaza dupa un metru al inaltimii.
La varsta ta poti sa tii un regim cu mai putine lipide si grasimi. Dar sportul este principala "dieta". Nu trebuie sa mergi la sala ca sa faci sport. Chiar si mersul rapid timp de 1/2 ore are beneficii. La inceput este greu, dar te inveti.

| DovleacTurbat a răspuns:

Ignora cifrele date de userul de sus. Nu suntem mașinării. La vârsta x, înălțimea y trebuie sa ai greutatea z. Astea-s tâmpenii. La fel și cu imc, un culturist de 186cm și 115-130kg dacă se va lua după imc, ii va spune că e obez grad 2 laughing. Dacă ești sănătos și îți place ce vezi in oglinda, nu te stresa. Dacă nu, deficit caloric.

| C0STEL22 a răspuns:

Renunta la sucuri, prajituri, pizza si fii atent si la cantitatea alimentelor pe care le consumi.
Unul lua o gustarica la ora 10 cam cat mancam eu la pranz in mod normal.

| Alex1322 a răspuns:

Nu mai manca dulciuri nu manca multa paine.