| Andrei288 a întrebat:

Salut am 14 ani si 1.83.Eu am un prieten care are 15 ani si 1.93. El vara alerga, credeti ca si asta a fost un motiv pentru care a crescut a de mult.Eu as vrea sa ajung la 2m sau aproape 2 metri pana la 18ani, deoarece vreau sa fiu la fel de inalt ca el.Ce sporturi imi recomandati?

4 răspunsuri:
| Dumbi a răspuns:

De ce vrei sa ajungi la 2m? Stii ce penibil arata un baiat de 2m cu o fata de 1.65?laughing Eu ti-as spune sa nu iti mai doresti atat de mult aceea inaltime ca exista multe riscuri, probleme cu coloana, trebuie sa maresti fiecare usa, bani aruncati, etc. Eu am 1.77 la 14 ani si sper sa ajung macar la 1.80 si tu vrei 2m… Stiu o persoana care are 13 ani si aproape 1.90, stii cum alearga? Zici ca are bete in loc de picioare, sta mereu drept nu stie de loc sa se aplece cand alearga, zici ca e…laughing De fiecare data cand il vad alergand ma amuzlaughing
Daca tot iti doresti acesti metri, poti sa practici inot, baschet, volei.

| Lukasz a răspuns:

Îţi recomand basket-ul.
Dar nu crezi că exagerezi?
Adică eu la 13 ani am 1.54.

| AssoX a răspuns:

Sincer,spera sa ai maxim 1.88, ce e prea mult strica. Sportu te dezvolta, dar chestia cu inaltiema e mai mult genetic.

| Deyne a răspuns:

De ce ai vrea sa semeni cu prietenul tau? Ai o inaltime destul de mare la varsta ta. Fiecare are farmecul sau.Din cate stiu nu alergatul provoaca cresterea in inaltime, ci sporturile gen baschet, volei, handbal.