anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,am 14 ani si am facut aprox. 1 an de fotbal cand aveam 12, apoi nu m-am dus 1 an si acum m-am inscris din nou,sunt destul de tehnic(dribbling,pase etc.), insa pentru ca n-am facut prea mult imi lipsesc forta si rezistenta.Cum spuneam,sunt bun la dribbling si pot vedea pasele foarte bine,cei ce va pricepeti in domeniu, mai am vreo sansa sa ajung un jucator mare?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| iKireS a răspuns:

Atat timp cat te dedici acestui sport si muncesti nu ai de ce sa nu ajungi un fotbalist. Trebuie sa incepi sa joci mult insa sfatul meu este urmatorul: daca vei face 1 an de fotbal si dupa o sa te lasi iar mai bine nu te apuci, fotbalul este un sport constant degeaba muncesti 5 ani si dupa stai 1 an pe banca, nu o sa fii la acelasi nivel cum ai fost inainte, deci daca stii sigur ca nu o sa te mai lasi ai toate sansele sa devii un fotbalist, mult succes!

2 răspunsuri:
| kiatres56 a răspuns:

Daca nu renunti la antrenament, ca sa ajungi undeva trebuie sa muncesti mult pentru acel lucru, consider ca poti ajunge un jucator mare dar in timp si cu un antrenament bun si corect.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru iKireS):

Multumesc! Evident ca nu am de gand sa renunt din nou.