|

Salut, am 14 ani, sunt in clasa a 8 a si imi place bataia. Sunt bun pe pumni dar si pe picioare, chestia e ca sunt nelamurit ce sa aleg dintre kickox si box, boxul imi place mai mult dar e naspa ca nu poti lovi cu picioarele, iar kickboxul e greu ca, cateva saptamani o sa am tibia vanata. Ce-mi recomandati?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

De ce nu MMA?
Si ce mare chestie ca o sa ai tibia vanata? E ceva normal.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ce iti place tie. tragi tare sau nu te mai apuci, nu te plange ca e prea greu daca vrei sa faci ceva

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut, daca problema ta e ca o sa ai tibia vanata la kick box, mai bine nu te apuci. Valabil si pentru celelalte sporturi full contact, nu o sa pleci de acolo fara durere. Vezi ce iti place tie mai mult, exista diferente mari intre box/kick box si MMA (MMA efectiv fiind mai multe arte martiale combinate), dar si mici diferente intre box si kick box (postura, tehnici etc). Sau daca iti plac mult loviturile de picioare, intereseaza-te de tae kwon do.
Intereseaza-te pe Youtube, vezi cum se lupta alti oameni din stilurile respective, nici unul nu o sa lupte la fel ca altul din acelasi stil, si vezi care iti place mai mult.
In orice caz, sa fii pregatit de antrenamente cum n-ai mai facut in viata ta, daca vrei sa te apuci serios de unul din ele.
Inca un pont, renunta la ideea ca esti bun pe pumni si pe picioare fara antrenament laughing Altfel, baietii de la salile de lupta iti vor dovedi clar cat de "bun" esti si dupa nu o sa mai vrei sa treci pe acolo vreodata laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează