anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 15 ani, am facut sala 6-7 luni si m-am lasat 3-4 luni. Nu prea am avut rezultate dar mancam mult. Vreau sa ma apuc iar, intrebarea mea este daca pot sa imi iau un weight gainer ( serious mass ) de la ON. Am inteles ca te ajuta mult pentru a creste in greutate. Ce parere aveti?

9 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Ce inseamna la tine "mancam mult"? Cate fripturi pe zi? Si cate farfurii de orez/cartofi pe zi?

| aXy99 a răspuns:

Fata sau baiat?

| anonim_4396 explică (pentru aXy99):

Baiat

| aXy99 a răspuns:

Daca spui ca mancai mult, deci erai in surplus caloric, nu ai nevoie de gainer. Nu ai avut deloc rezultate? Trebuie sa fii realist/a.

| anonim_4396 explică (pentru aXy99):

Pai nu aveam efectiv rezultate, am avut putin dar nu cat trebuia pentru 7 luni de antrenament. Intrebarea mea este daca e ok sa iau un gainer, daca ma afecteaza cu ceva, pentru ca am inteles ca e bun

| aXy99 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai inteles prost, nu e. Are o gramada de zahar, mai bine mananci dulciuri decat sa consumi gainere.
Esti sigur ca nu ai avut rezultate din cauza alimentatiei? Ai consumat suficiente proteine? Te-ai antrenat cum trebuie? Corect? Destul de intens?

| RobertMoon a răspuns:

Serious mass e un gainer bun și are o cantitate foarte mica de zahar față de majoritatea gainerelor de pe piață de la branduri mari, deci te-ar putea ajuta. Vezi că sunt și pe YouTube filmulețele before-after de la Serious mass, deci nu te aștepta la rezultate wow, ci treptat. Eu personal nu am suportat niciodată gainerele, au o valoare calorică uriașă, iar stomacul meu întîmpina un fel de soc caloric după ce consumam gainer, așadar preferam să mănânc mai mult decât să iau gainer, iar aminoacizii și creatina care se găsesc în gainer sa le iau din suplimente separat.
Daca spui că mănânci bine mai bine ai lua o caseină seara, creatină și bcaa așa ca sugestie.

| Ionut231312 a răspuns:

Gainerele de obicei sunt bombe calorice, si asta datorita zaharului, care este intr-o masura foarte mare. Recomand sa iti iei doza zilnica de proteine(greutatea ta x2), sa faci exercitiile corect(greutati mari, repetari putine pentru crestere musculara, greutati mici repetari multe pentru definire). Acum depinde si ce mancai acum 7 luni. trebuie sa faci cumva sa fii intr-un surplus caloric(2500-3000 calorii), si sa nu care cumva sa mananci 6 zile in surplus si una in minus ca automat progresul se va duce.

Răspuns utilizator avertizat