| FreundundM a întrebat:

Am 15 ani si jumatate si am înălțimea cam 1.76, oare cât o sa mai cresc? Mentionez ca practic înotul.happy mie mi-ar place peste 1.85...

Răspuns Câştigător
andreia67
| andreia67 a răspuns:

O sa mai cresti, asta este sigur. Cat vei creste in final nimeni nu poate sti dar daca ai parinti inalti ai sanse sa fii si tu inalt. In cazul tau e destul de posibil sa atingi 1.85.

2 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Nu este nici prea sanatos sa fii prea inalt. Inima se va chinui sa pompeze sangele in tot corpul; si dupa cativa ani varsta ei va fi mult mai mare decat varsta ta.
Este bine sa faci sport. Dar ca sa nu mai cresti mult in inaltime este bine sa consumi cat mai putine alimente de origine animala, deoarece acestea contin hormoni de crestere. Animalele sunt injectate cu hormoni ca sa creasca mult si repede. Hormonii nu se distrug atunci cand se prepara hrana. Ei raman acolo in carne, lapte, oua, branza.

| Dumbi a răspuns:

De ce ti-ar placea sa ai peste 1.85? Marimea perfecta este 1.75 pentru barbat si 1.60-65 pentru femeie(daca are si tocuri e perfect, 1.75 cat tine). Asa ca fii multumit de ce ai, nemultumitului i se ia de la gura!
Pentru mine marimea perfecta e 1.80 si prietena mea sa aiba tot in jur de 1.60-65(imi plac femeile inalte, csf n-ai csflaughing). Ca sa nu ma mai aplec la ea, si sa ma doara salele, asa ca doresteti mai putin.
Si sa iti spun cum e cu inaltimea, daca parinti, bunici, etc. au avut aceea inaltime sau mai putin(foarte putin 1.80) vei creste si tu mai mult, mai ales daca esti la pubertate cand hormonii misune prin corp.