anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut am 16 ani 185 75kg fac sala de 1 luna si cv, am observat ca am forma hourglass exact ca in poza asta (nu este cu mine )
https://www.google.ro/......ps?/search

Am pieptul si abdomenul frumos dezvoltat si imi pare rau ca aceste "aripioare " imi fura toata frumusetea

8 răspunsuri:
| Maryan_Marian_1994 a răspuns:

Salut Veverita229! Pentru a scapa de "aripioare" ai nevoie sa intensifici exercitiile care le faci la sala si iti mai trebuie un regim alimentar foarte strict. Sfatul meu este sa intrebi antrenorul ce exercitii ai nevoie pentru a scapa de forma nedorita.
Pentru varsta ta eu zic ca 75 kg sunt prea multe si de aici pleaca si problema.
Spre exemplu: Eu am 23 ani, 175inaltime si 66 de kg si am un piept foarte bine dezvoltat dar ca sa ma mentin am nevoie sa stiu in permanenta cate calorii imi sunt necesare plus ca am exercitii Monster(hard). Sper ca te-am ajutat. Funda

| Veverita229 a răspuns (pentru Maryan_Marian_1994):

Salut Marian! Antrenorul a spus sa mananc mai mult ca sa se "umfle si mijlocul si sa vina drept, aripioarele nu sunt tocmai din grasime, daca pun mana nu ma "scufund " in ele ci ating un os, antrenorul a spus ca e din genetica si ca nu am ce sa fac decat sa imi maresc mijlocul pana sa ajunga la acelasi nivel

| Maryan_Marian_1994 a răspuns:

Atunci inseamna ca e bine eu am crezut ca ai din cauza la grasime. Pai ok cam in ce stadiu de musculatura esti? ( incepator, mediu, avansat, extrem)

| Veverita229 a răspuns (pentru Maryan_Marian_1994):

Fac sala de o luna... incepator