| MIhaitza81 a întrebat:

Am 16 ani, fac de o luna sala, dar sunt cam plinut. Am 1.72 si 70kg. Dar este o problema. Am abdomenul subtire, iar picioarele mari, in general fundul. Deci cum pot slabi la fund? Am nevoie de niste exercitii eficiente care sa ma ajute sa pot slabi la picioare. Fac spinning 3 zile pe saptamana si sunt la dieta de ceva timp. Am pornit de la 74kg, deci consider ca este bine. Dar totusi am fundul foarte mare... Zici ca sunt fata

Răspuns Câştigător
| Evolution a răspuns:

Ca sa slabesti la picioare ai nevoie de cardio. Banda / bicicleta sau cel mai bine alergare in aer liber ( pe stadion de exemplu ). Kilogramele tale pentru inaltimea si varsta ta sunt perfect normale. Continua sa mananci sanatos si incearca sa te antrenezi in aer liber, fara sa tragi de fiare. Pentru masa musculara faci tractiuni si flotari. Exercitii cu propria greutate. E mai greu, dar te vei dezvolta mai frumos.
Succes!

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Precis ai la sală veun antrenor. Spune-i să-ți arare exerciții pentru grupele pe care vrei să le întărești

| BuLaNNNeL a răspuns:

Slăbești se unde vrea organismul nu de unde vrei tu. Va fi uniform daca perseverezi.

| anonim_4396 a răspuns (pentru BuLaNNNeL):

La fel și dacă (vrei sa) te îngrași?

| BuLaNNNeL a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, vei avea grupe musculare mai dotate dpdv genetic si vor crește mai repede si mai mult fata de restul, deci putem spune si asa. Sau daca ai o "construcție urâtă", am vazut persoane slabe, dar cu putina burta. Gen, chibrit cu burta. Cat ar fi de slabi aveau acolo un mic "ghem" laughing. Dar va deveni uniform daca perseverezi cu antrenamentele, o alimentație corecta etc. Suntem mașinării nu simple carcase.