|

Salut.am 16 ani, fac sala de 2 ani jumate, am 43/44 in biceps, 1, 87 inaltime si 93 kg masa musculara, deci nu sunt gras.Problema e ca pun super greu masa musculara pe mine.am 2 intrebari

1.De ce am 93 de kg si arata de vreo 85?

2. vreau sa iau tribulus, sau brutal anarol sa imi stimuleze hormonii

3.de ce cand nu fac sala o saptamana ma desumflu? Dar greutatea ramane aceeasi.

Ce imi recomandati, whey iau deja

nu vreau sa primesc raspunsuri gen ca totul se face in timp sau ceva de genu.

funda!

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

1) Mușchii sunt mai grei de cât grăsimea.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Adevarul e ca totul se face in timp... masa musculara rapida poti pune doar cu steroizi. Daca alimentatia si antrenamentele sunt in regula, poti castiga aproximativ 1 max 1.5kg de masa musculara pura intr-o luna. Deci destul de lent.

Faptul ca ai 93dekg si arati de 85 este ceva subiectiv. Poate asa ti se pare tie, altul poate aprecia altfel, nu este o modalitate de a estima masa musculara. Daca tu crezi ca trebuie sa mai pui cateva kg nu e o problema.

2. Nu ai nevoie de tribulus, dai banii degeaba pe el. La varsta asta hormonii dau pe dinafara in corpul tau. Nu ai ce sa stimulezi.

Cam la ce rata pui tu masa musculara? Daca pui mai putin de500g- 1kg pe luna, inseamna ca ori nu te antrenezi cum trebuie ori nu mananci suficiente calorii si proteine.
Daca pui aprox intre 500g si 1kg pe luna atunci esti in regula.

| a răspuns:

Sa iei tribulus sau brutal anadrol e o prostie totala nici nu are rost sa-ti explic sunt destule explicatii pe net, pe langa whey iti recomand bcaa 4:1:1,creatina si ceva pentru definire ca tot vine vara (cla, extract de ceai verde, arginina etc)

| a răspuns:

Dacă nici tu nu ști ce ai întrebat e grav. Sus ai pus mai multe întrebări, iar eu ți-am răspuns doar la prima întrebare
1.De ce am 93 de kg si arata de vreo 85?
Mușchii sunt mai grei de cât grăsimea.