| AlexXking a întrebat:

Am 16 ani și am că scop în următoarele 6 luni sa ajung la un club de fotbal din orașul meu. Chiar daca nu am mai făcut parte dintr-un cadru organizat, mi s-a spus că pot ajunge undeva daca muncesc, așa sunt dispus sa muncesc cat de mult e nevoie. Am dat un email clubului respectiv și le-am adresat câteva întrebări, iar răspunsul lor a fost că tot ce e nevoie e sa vin la 3-4 antrenamente ale echipei, iar ei își vor da seama daca pot face parte din acel club sau nu. Aici cer ajutorul vostru și vă întreb dacă știți cam la ce m-aș putea aștepta să întâmpin la acele antrenamente și ce sfaturi mi-ați putea oferi deoarece nu știu la ce sa mă aștept. Pe langa fotbal, sunt și elev și trebuie să am grijă cu școala, deci as avea nevoie de niste sfaturi și la acest capitol, dar mai ales la partea antrenamentelor, sincer sa fiu, mi-e puțin teama, dar pregatindu-ma și informandu-ma, voi reuși!
Mulțumesc anticipat ????

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

I ti trebuie multă ambitie sa le faci pe amndouă si o sanatate de fier, fotbalul nu este un sport usor, sunt multe lucruri la care trebuie sa renunti ca sa faci performanță, ca daca ai ca scop doar banii atunci nu vei face niciodata performanta in fotbal, si esti tu sigur ca le poti face bine pe amindouă? Si scoală si fotbal, antrenamente obositoare, regim alimentar strict, pe terenul de fotbal trebuie sa fi rapid sa ai forță sa alergi, daca ai probleme de sanatate sau cu inima atunci nu esti bun de fotbal, trebuie sa mergi la medic sa faci toate analizele sa stii exact ce boli ai, intreaba l pe medic daca el crede ca tu ai fi apt pentru fotbal, au fost jucatori care aveau probleme cu inima, nu au stiut sau medicii le au ascuns acest lucru si au murit pe teren ori in timpul meciului, ori la antrenamente, deci in final, fotbalul nu este pentru toata lumea, este usor sa i vezi de acasa la televizor pe fotbalistii care evolueaza pe teren, doar ei stiu ce greu le este.

| AlexXking explică (pentru CristiDinBucuresti):

Fotbalul e o pasiune, nu mă gândesc să ajung la cine știe ce club, dar nici nu vreau sa ajung la 30 de ani și să regret că nu am avut macar curajul sa incerc, eu sunt conștient de unele calități pe care le am, iar restul pot fi descoperite sau întărite, la medic merg și nu am probleme de sănătate. Știu că e greu, tocmai asta e și ideea, nu vreau sa am o viață monotonă și să merg la birou toată viața. Fotbalul e o pasiune la care nu pot renunța chiar daca nu câștig bani din el, nu e scopul meu asta. Totuși va mulțumesc pentru răspuns.

| DarthNiger a răspuns:

In primul rand antrenamentele si dificultatea lor difera de la o echipa de fotbal la alta, daca echipa de fotbal din orasul tau e o echipa mica locala si nu intr-o liga avansata de fotbal, atunci nu cred ca o sa ai parte de cine stie ce antrenamente dificile, acum nu stiu ce fel de antremante se fac la echipa ta insa in principal o sa ai antremante legate de pase, alergare cat mai alerta, ocolirea obstacolelor si asa mai departe, insa cel mai sigur este sa intrebi pe cineva de la echipa respectiva cam in ce consta aceste antrenamente, asa cum am zis, totul depinde de echipa respectiva si cerintele pe care trebuie sa le indeplinesti, nu te descuraja, nu are de ce sa iti fie frica sau sa ai emotii, un lucru important este sa stii sa iti conservi cat mai bine energia si sa nu ramai fara aer pana la final

| AlexXking explică (pentru DarthNiger):

E vorba de poli Iași, are grupe 2002-2003, 2004 și așa mai departe, eu m-aș încadra la 2004, evident e o echipa serioasă.
Și tot în Iași mai am varianta unui club privat, city FC Iași unde ar trebui sa plătesc o sumă mică, cam la același nivel.
Mulțumesc de răspuns!

| DarthNiger a răspuns (pentru AlexXking):

Deci e vorba de FC Politehnica Iasi? https://www.youtube.com/channel/UCWH7ZQJVJFo_1MMp2wZRI5g aici e canalul de Youtube, nu stiu daca e canal oficial insa aici arata o parte din antrenamente.