anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut am 17 ani, 1.78 și 66 de kg.
Care s șansele sa pun pe mine masa musculara în timp de 2 săptămâni?
Îs dispus sa lucrez în fiecare zi și dacă știe cineva va rog sa mi ziceți cam ce program ar trebui sa urmez. Ca instrumente am un spalier unde pot face tracțiuni, 2 gantere de 6 kg. Care pot fi transformate într o gantera de 8 kg., banda, și o bara pentru tracțiuni. A s rămâne recunoscător și dacă mi ați recomanda și un program de nutriție. Dau fundă.

Răspuns Câştigător
| Focutza a răspuns:

In 2 saptamani nu ai sanse sa rezolvi nimic. Poti sa incerci sa faci tractiuni in fiecare zi. In 2 luni vei vedea niste rezultate!

| Cosmin86 a răspuns (pentru Focutza):

Altu batut in cap cu "in fiecare zi"...

Doar un COPIL PAMPALAU si firav lucreaza aceeasi grupa in fiecare zi.

Asta care a pus intrebarea, e clar mega-PROST, daca el chiar ia in serios un asemenea sfat.

| Focutza a răspuns (pentru Cosmin86):

Cosmine, nu te cunosc, dar pot sa imi dau seama ca esti prost.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Focutza):

Ai recomandat "tractiuni in fiecare zi", deci nu mai ai dreptul sa comentezi despre cineva... dupa o asemenea replica, nu mai trebuie sa te ia oamenii in serios.

| OPersoana176 a răspuns (pentru Focutza):

Aprob. De asta ți am dat fundă ție. Nu m ai luat în bătaie de joc ca handicapații ăștia fără minte simplu.

| Anonimat2001 a răspuns (pentru Focutza):

happy happy happy Vezi pe naiba rezultate de la tractiuni, tractiunile, flotarile sunt in general exercitii de mentinere si crestere in forta nu in masa musculara happy Cine zice ca o crescut in masa musculara din flotari, tractiuni, genoflectiuni si dipsuri e batut in cap si nu stie cum functioneaza cresterea in masa musculara, numai dezinforma lumea ca in 2 saptamani nici cu steroizi nu cresti.

| OPersoana176 a răspuns (pentru Cosmin86):

Cosminutz taci dracu și vezi ți de treaba. Dacă ești prost și iei lumea în bătaie de joc mai bine nu răspunzi la întrebare.

| Anonimat2001 a răspuns (pentru OPersoana176):

Partial are dreptate, nu cresti din tractiuni si flotari in masa musculara, alea sunt exercitii de street workout iar ca sa cresti in masa musculara din street workout ai nevoie de vreo 3-5 ani de munca. NU ai cum sa cresti in masa musculara in 2 saptamani, e imposibil. Si nu e indicat sa lucrezi aceiasi grupa in fiecare zi pentru ca muschii au nevoie de odihna si mancare pentru a se reface.

| Focutza a răspuns (pentru Anonimat2001):

Bro, eu cand ma refer la rezultate nu ma refer ca esti Mr. Universe. Eu decat zic ca baiatul va vedea o diferenta semnificativa in forta pentru acel exercitiu. Va prinde gustul sportului cand va vedea rezultate care il va ambitiona poate chiar sa mearga la sala. Daca esti prost si nu intelegi, nu e treaba mea.

| Focutza a răspuns (pentru Cosmin86):

Cum asa? Ia povesteste-ne si noua cum ai castigat Mr. Universe, ca vad ca prea dai cioc de parca esti cine stie ce. Nu e vina mea ca nu poti sa faci 5 tractiuni.

| Anonimat2001 a răspuns (pentru Focutza):

El vrea masa musculara nu forta. Iar tractiunile sunt exercitii cardio deci practic esti un idiot care nu stie sa citeasca 3 cuvinte.

| Focutza a răspuns (pentru Anonimat2001):

Exercitii cardio? HAHAHAHA

| Cosmin86 a răspuns (pentru Focutza):

La o greutate de 95kg fac 5 tractiuni cu 35kg legate de mine.
Vezi si tu profilul meu, cu peste 25.000 de raspunsuri, TOATE la nutritie si sport, si aici si pe culturism.ro.

p.s.: https://www.tpu.ro/......la-16-ani/

Copil de 16 ani :)), acum inteleg :)))))

Nu am concurat la culturism, ci la alte sporturi.

| Cosmin86 a răspuns (pentru OPersoana176):

La ce intrebare CRETINA ai pus, ce raspunsuri voiai sa primesti?

Cine intreaba daca face muschi in doua saptamani, NU E PROST, nu... un prost e de 7-8 ori mai destept decat el laughing))

| Focutza a răspuns (pentru Cosmin86):

Nu mai am ce sa zic. Felicitari!

| Anonimat2001 a răspuns (pentru Focutza):

Tu practic contrazici culturistii notorii precum Piana, Columbu, Ferigo si tu esti un schilod ambulant de 40 de kg care de sfaturi altor schilozi cum sa puna masa. Tu mai invata putin si revii cu alte raspunsuri :*

24 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"șansele sa pun pe mine masa musculara în timp de 2 săptămâni?"

ZERO.

Folosește si tu ca termen, anii

| Cosmin86 a răspuns:

Muschii se pun in ANI DE ZILE, cu sala + 3-4 fripturi pe zi... si tu vrei in 2 saptamani?

Ca sa intelegi: 3 luni = APA DE PLOAIE. Si 3 luni = 12 saptamani, nu 2...

p.s.: care e ideea cu "in fiecare zi"? Muschii cresc in zilele de pauza, tu daca ii antrenezi zilnic, ei CAND NAIBA mai cresc?

In sportul asta, MAI DES = mai prost, mai documenteaza-te, astea sunt greseli tipice de incepator.

Dar tot faza cu "2 saptamani" e baza, nu am auzit de mult o asemenea CRETINITATE laughing))

| Anonimat2001 a răspuns (pentru Cosmin86):

Intr-adevar ai dreptate in 2 saptamani nu rezolvi nimic dar depinde si de genetic, exista persoane care in 2-3 luni pot pune 3-4 kg datorita genelor. Iar faza cu 3-4 fripturi e fumata, poti creste si mancand vegan detul de usor + mancarea de origine animala creste tensiunea arteriala si cea din market nu prea e bio. Din ce in ce mai multi culturisti si atleti in general s-au mutat pe diete vegane, nu vorbesc de sportivi de Mr. Olympia ca aia arata monstruos si e clar ca folosesc substante. Dar in fapt in 2 saptamani nu faci nimic, maxim iti stabilesti un program si iti faci o dieta pe care sa o urmezi

| Cosmin86 a răspuns (pentru Anonimat2001):

"poti creste si mancand vegan detul de usor" -> da, daca faci injectii cu steroizi happy

| Anonimat2001 a răspuns (pentru Cosmin86):

Vorbesc natural, daca stii ce sa mananci vegan iti scoti caloriile, sunt legume care au proteine de 2 ori mai multe ca o friptura. Nu iti dau exemple ca stii si tu sa cauti

| Cosmin86 a răspuns (pentru Anonimat2001):

Poate doar soia... si e proteina incompleta.

| Anonimat2001 a răspuns (pentru Cosmin86):

Nu, nu soia, proteinele din legume precum fasolea rosie, sparanghel, mazarea. Soia e proteina sintetica, iar proteina din care tot din legume si verdeturi se trage. Ai vazut tu vaca sau gaina care sa manance carne? Proteina din carne provine din verdeturile si legumele mancate de animale. Carnea e mult mai toxica avand bacterii si au un complex de aminoacizi cum ar fi taurina. Plus carnea imbatraneste organismul uman iar spartanii din vechea Grecie erau plin de muschi si mancau carne odata la 7-8 luni, dieta lor era predominant vegana. Deci Soia e doar o imitatie a carnii care e sintetica nu e nimic natural scos din gradina. Salut!

| Cosmin86 a răspuns (pentru Anonimat2001):

Fasolea rosie si mazarea au aproximativ 8% proteina, carnea are 20-25% proteina.

Ai spus "sunt legume care au proteine de 2 ori mai multe ca o friptura", dupa ultima mea matematica, 8 NU era dublu fata de 20.

p.s.: spartanii din Grecia antica mancau zilnic carne, in supa lor neagra, facuta din organe, picioare de porc, sange, otet. Si nu cred ca era nimeni plin de muschi atunci, lasa filmele gen 300 happy

| siriusblack98 a răspuns:

Șansele tale sunt ZERO. În două săptămâni nu îți intră în reflex nici măcar execuția corectă. Iar antrenament zilnic nu înseamnă rezultate mai rapide sau mai bune. Dimpotrivă.