anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 17 ani (luna viitoare) si m-am apucat de sala in ideea de a slabi. Cam cate calorii ar fi ideal sa dau jos la sala pentru a slabi? Momentan pot in jur de 600-700, nu face fata corpul la mai mult. Cat despre dieta, incerc sa tin una echilibrata, de exemplu daca consider ca la o masa am consumat mai multe calorii decat ar trebui, le reduc de la urmatoarea. Deci cum am spus si mai sus, intrebarea ar fi, cate calorii sa dau jos pentru a slabi?

Răspuns Câştigător
| Sn4k3 a răspuns:

E de ajuns, in jur de 500 de calorii ar trebui sa scazi (in total) pentru a slabi si treptat sa mai cresti un pic in functie de rezultate.

3 răspunsuri:
| BuLaNNNeL a răspuns:

Caloriile le reduci din alimentație. Taie din carbohidrati si alege-ti surse de carbo complecși (cauti pe google si iti alegi ce iti permiti). Sportul e doar un instrument de a mai arde niste calorii in plus, dar degeaba arzi tu 600 daca acasă mănânci 3000, înțelegi?

| Kerre a răspuns:

In primul rand ar trebuie sa iti calculezi necesarul caloric pentru mentinere, dupa trebuie sa scazi cu aproximativ 300-600 calorii pentru a intra intr-un deficit caloric. Cu niste cardio in plus ar trebuie sa dai acea burta intr-un timp relativ scurt.

| Alexandru250201 a răspuns:

E bine acum