| sergiumauri08 a întrebat:


Am 17 ani si 65kg si fac sala acasa, am destule greutati si tot ce imi trebuie.
Este foarte greu sa mananc 4-5-6 mese pe zi si doar ce consta in proteine si as vrea sa cumpar niste proteine sa pot manca cate proteine imi trebuie intr-o zi!
Sa nu intelegi ca daca cumpar niste proteine nu am sa mai mananc asa de mult(carne orez paste peste lapte etc.)
Recomandati-mi un supliment bogat in proteine si cat mai sanatos!

Răspuns Câştigător
4 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Scrie mare pe cutiile de suplimente "acest produs nu inlocuieste un regim alimentar variat". alea le iei cand simti ca stagnezi si ai nevoie de un impuls. eu am 8 ore de facultate pe zi si 4 de practica, si stau pe drumuri intre astea 2 ore, si printre toate reusesc 4-5 mese pe zi, tu ce scuza ai? vrei sa cresti, nu exista "imi e greu", "nu pot" sau alte scuze, vrei sa faci, apai FACI! unde poti face un shake proteic, poti baga un sandwish cu piept de pui si 2-3 legume. pune mare accent pe masa de dimineata. pastreaza 3 mese mari pe zi, cele principale, si pe langa acestea baga 1-2 sandwish-uri cu 150g carne si 100g carbo, ce vrei tu bagi in ele; sau poti baga iaurt cu fructe, sau ceva, doar sa iasa la gramaj cat de avantajos.

| Weedster a răspuns:

Incearca sa mananci peste, nu exagerat, macar de.2 ori pe saptamana, contine multe 'chestii' care organismul are nevoie, si eu fac sala, dar fara proteine, etc. Incearca sa faci natural, e MULT mai sanatos pentru tine. Sper ca te-am ajutat, multa bafta. big grin

| Cosmin86 a răspuns (pentru Weedster):

Si cu proteine tot natural e, mai documenteaza-te

| Cosmin86 a răspuns (pentru Weedster):

Hai copil mic, mai explica-ne ce sunt proteinele si cum faci tu sala fara laughing