| Romangetbeget a întrebat:

Am citit multe intrebari despre creatina si cresterea in greutate sau masa musculara si tot nu sunt lamurit. Am 1.84, 59 kg si 17 ani..chestia asa a inceput deja sa-mi afecteze viata sociala, mai mult sau mai putin. Am cautat pe net si am vazut ca la ajutarea cresterii masei musculare rapide ajuta foarte mult creatina. Voi ce sfaturi imi dati? Si va rog, nu ma luati cu "mananca mai multe fructe, carne" sau alte rahaturi, pentru ca am ajung la capatul rabdarii. Sfatuiti-ma daca sa iau creatina sau ceva gainere (am vazut ca s-a recomandat in locul creatinei), sfatuiti-ma care ma ajuta sa cresc mai repede si cum se administreaza. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| bogz a răspuns:

Creatina se ia inaintea antrenamentului, iar gainelere dupa antrenament.Eu ti le recomand pe amandoua, iar daca ai bani poti sa iei si un pre-workout.Nu te astepta la rezultate spectaculoase intr-o luna doua.Alimentatia este la fel foarte importanta. Daca nu ai bani de amandoua ia-ti un gainer mai bine.

3 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Poti sa iti cumperi si silicon bizon sa il bagi in corp, fara alimentatie buna nu te faci mare. creatina, gainere, steroizi, etc. toate merg pe un drum pavat de alimentatie teapana. fara alimentatie sa fie asfalt nu faci nimic.

| blaablaablaaa a răspuns:

Salut, au avut exact cat am avut si eu inainte sa ma administrez cu creatina. Luna asta fac 6 luni de sala, si pot spune ca am crescut spectaculos ajungand la 78 de kg.
Creatina ti-o faci cu lapte sau ceva cu glucoza, daca nu combini creatina cu glucoza nu va avea nici un efect.
O iei cu 15-30 de minute inainte antrenamentului sau in timpul acestuia.
Daca mai ai nelamuriri lasa un reply.

| Goldenboy97 a răspuns (pentru blaablaablaaa):

Sa mori tu ca n-are niciun efect?