| MarioStrepede125 a întrebat:

Salut, am inaltimea de 1, 70 si o greutate de 49kg, (slabut), astazi mi-am cumparat de la myo mass proteinele acelea de 1, 5kg la 55 lei pentru inceput zic ca am luat ceva bun care sa imi creasca masa musculara?
O intrebare in afara din ce am mai auzit eu.
Ce antrenamente sa fac dimineata dupa ce mananc ceva pentru inceperea antrenamentului? Si cat sa durezd si de cate ori intr-o zi sa fac?
Am citit ca dupa antrenament dimineata pun o cupa cu 200ml lapte sau 250 etc si o beau pe toata dupa antrenament, dupa aceea imi continui mesele ale zilei printr-e care mai consum cate un fruct, o banana, un mar etc.
Deja de maine dimineata ma apuc sa imi fierb orez sa mananc cat pot de mult fiind iubitor de orez.
Cam atat am avut de zis vreau doar sa stiu de cate ori sa iau proteine intr-o zi si cat timp sa fac antrenament intr-o zi si de cate ori in aceea zi :? Multumrsc frumos, o zi buna.

8 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Eu tie iti recomand un produs care sa nu fie pe baza de proteina 100% ci o combinatie intre carbohidrati si proteina, sa aiba mai mult carbo caci tu vrei sa te ingrasi sa pui masa pe tine.
Nu stiu ce compozitie are ce ai cumparat tu acolo, dar te asigur ca la acea cantitate si acel pret este o bomba toxica, orienteaza-te pe ceva mult mai scump la 100-200-300 de lei 2 kg de ex. acela garanteaza ca este un produs de calitate si nu uita mai multi carbo decat proteina!

| MarioStrepede125 explică (pentru Simpatic):

Salut inteleg ce spui dar nu am in buget asa mare, dupa ce le termin pe acestea ma dau si pe cele mai scumpe, eu vreau mai mult pentru muschi nu pentru sa ma ingras neaparat, vreau sa am un corp frumos sa de-a binisor la fete si dc spune unii pr aici ca raman mic daca iau de acum proteine laughing si nu sunt cele mai wow adica hello 55 de lei 1, 5kg adica merge sper sa de-a roadd sper mult

| Cosmin86 a răspuns:

Tu nu ai luat proteine, tu ai luat un weight gainer bazat pe carbohidrati (Are si ceva proteine, dar putine).

Ce alimentatie ai? Ca suplimentele se iau in functie de alimentatie, nu se iau haotic.

| RobertMoon a răspuns:

Salut. Doza recomandata de proteine este în funcție de greutate, tu ai 49 kg, în general proteinele se iau cam așa: 1.5/2g proteine pe kg corp, deci tu ar trebui sa iei în jur de 75 grame, nu știu câte grame are o cupa de a ta, dar ai prins ideea. Eu de obicei luam proteinele după antrenament și seara înainte de culcare cu o ora, doua.

| MarioStrepede125 explică (pentru RobertMoon):

Si inainte cu o ora doua faceam tot asa putin antrenament sau doar luai proteinele si te baga-i la somn? Poti sa imi dai add pe messenger sa vb te rog? Mario Strepede ma numesc

| RobertMoon a răspuns (pentru MarioStrepede125):

Eu fac antrenamentele dimineața, mai zice zis făceam pentru că acum sunt sălile închise în orașul meu așa că fac ce pot acasă. Făceam un sigur antrenament pe zi și luam proteinele de doua ori pe zi. Seara nu făceam nimic, pur și simplu îmi mai făceam un shake, doar că eu nu puneam lapte, îl făceam cu apa pentru că am intoleranță la lactoză.

| BogdanDavidZ a răspuns:

Ca sa iei proteine trebuie prima oara sa iti pui alimentiatia la punct, degeaba iei proteine daca nu manaci cat trebuie, cel mai bine este sa iti calculezi caloriile si sa vezi daca ai nevoie de suplimnete, daca ai avea o alimentatie buna ai putea sa iei tot din mancare fara suplimente, mancat sanatos si corect fara suplimente merge dar suplimente fara mancat sanatos si corect nu

| BogdanDavidZ a răspuns (pentru BogdanDavidZ):

In primele luni o sa pui pe tine muschi fara o alimentatie buna dar dupa un an doi nu o sa mai cresti deloc