| Afagdsba a întrebat:

Salut, am inca o intrebare:
Alergatul la ce te ajuta?

5 răspunsuri:
| 1231242 a răspuns:

Arzi calorii, e distractiv, lucrezi aproape toti muschii si intaresti oasele

| AndreiWeisz a răspuns:

La slabit si la tonifierea picioarelor.

| Afagdsba explică (pentru AndreiWeisz):

La rezistenta ceva?

| Ionut_Sur_1987 a răspuns:

La bataia de strada laughing

| AdreAdre a răspuns:

1. Rezistenta fizica. Daca alergi 2 ture de scoala si dupa 2 ture esti deja mort de obosit, daca alergi 2 ture in fiecare zi, dupa 2 luni (sa zicem) dupa 2 ture nu vei mai fi obosit si vei putea alerga mai mult. Corpul se obisnuieste sa alerge mai mult pana la obosire.
2. Viteza fizica. Cu cat alergi mai mult cu atat corpul se obisnuieste sa faca efort si vei putea alerga si mai repede. Devii Usain Bolt junior.
2. Prin alergare, corpul se incinge rezultand in transpiratie. Prin incingerea corpului se arde grasimea. Ca sa nu intre intr-un stadiu unde corpul are probleme din cauza temperaturii prea mare, acesta transpira pentru a se racori. Transpiratia e apa cu sodiu. Apa e tinuta in niste cutiute in organism, iar apa din acele cutiute fiind date afara pentru a se racori, de aceea ti se face sete dupa ce transpiri.
4. Circula sangele mai eficient. Daca alergi, nu ai probleme cu inima. Organismul e invatat sa faca efort, sa fie activ, iar prin efort fizic sangele circula mai bine prin organe rezultand un intreg corp mai tonifiat si sanatos.
5. Iti faci de lucru. Fie ca esti singur acasa, sau esti plictisit, sau nu ai ce face, sau pur si simplu vrei sa iesi afara dar nu ai unde, poti iesii afara sa alergi pe trotuar. Nu numai ca iti petreci timpul in care te plictiseai intr-un mod mai eficient, dar te face si mai sanatos big grin

Asta e ce am auzit, nu da in mine cu pietre daca am zis ceva gresit big grin

Întrebări similare