| sebykz a întrebat:


Am o intrebare.
Cum imi pot mari rezistenta fizica, gen, sa nu obosesc dupa 30 de minute la un meci de fotbal, sau la o alergare cu prietenii.
Nu vreau raspunsuri : " fa sport." "fii optimist(nu stiu ce legatura are)
Mersi, astept parerile voastre!

Răspuns Câştigător
| CasaSiDesign a răspuns:

Rezistenta fizica creste in primul rand prin antrenament, zilnic daca se poate. Organismul se invata sa reziste mai mult de la o zi la alta.
Dupa care intervine starea ta din punct de vedere al sanatatii. Sa fii vitaminizat cum trebuie, fructe, legume; sa nu fii anemic, lipsa de calciu, mananca lactate...etc.
Urmeaza un stil de viata sanatos, fa dimineata flotari si abdomene dupa ce te trezesti, iar in timpul zilei sau seara alearga la un fotbal sau in parc sau in jurul blocului si usor usor corpul tau va fi mai rezistent la efort fizic.

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Stai in fata calculatorului daca nu vrei sa faci sport.Ce altceva ai vrea? Fa antrenamente zilnice(alergare).Dar nu pana la epuizare.Mai intai pe distante mai mici.

| Goldenboy97 a răspuns:

Pare aiurea da cumparati creatina o sa te ajute.

| NDC12 a răspuns:

Ok atunci, stai in fata calculatorului toata ziua, nu face sport, si sigur o sa ai rezistenta mai buna, mai bea si niste alcool din cand in cand, sa ai rezultate maxime.

| Netrider a răspuns:

Ia mumie, mareste cu pana la 30% capacitatea de efort

http://www.damargt.ro/static/8-ce-este-rasina-mumie-

| mihaigrecu345 a răspuns:

Incerca antrenamente cardio, raspunsul pentru intrebarea ta are mai multe valente, ce constitutie ai si ce varsta, la modul general, incearca sa alergi in fiecare dimineata sau o data la doua zile macar, faci o incalzire, alergi in ritmul tau cam o jumatate sau o tura de stadion, dai sprint cat poti, cand ai obosit nu te opresti imediat mai alergi putin si apoi revi la ritmul tau de alergare, nici mai usor nici mai repede, apoi repeti de cateva ori, asa am facut eu.

| smile4meutheworld a răspuns:

Pai, trebuie sa ai o alimentatie sanatoasa - sa eviti chipsuri, grasimi etc. Si trebuie sa faci si sport. Poti sa faci cardio sau alergi happy ( PS : mai bine alergi in aer liber, decat in sala sau pe banda, daca vrei sa iti faci o conditie fizica de invidiat, sau poti sa faci un sport. De ex eu fac tenis si se alearga foarte mult.)