| aTi a întrebat:

Salut am o intrebare pentru voi eu am practicat in trecut fotbalul si vreau sa ma apuc iar postul meu este acela de portar si pur si simplu numai am curajul ala am o teama in mine sa plonjez dupa minge cum pot scapa de ea?
Cel mai bun raspuns primeste funda.

Răspuns Câştigător
| petrica1111 a răspuns:

Pai trebuie sa incepi incet. Uite asa.Prima faza: In genunchi,o minge in stanga, una in dreapta, plonjezi dupa ele.Incerci asta de cateva ori. Apoi incerci din picioare.Trebuie sa reinveti tehnica sa nu te ranest,de exemplu, incearca sa nu plonjezi cu cotul sub tine. daca te intinzi dupa o minge din plonjon trebuie sa atingi pamantul cu partea de jos de la subrat, dar niciodata pe burta. Sper ca te-am ajutat. uite si un video http://www.youtube.com/watch?v=8sNq4WaXryM funda;;)

3 răspunsuri:
| foxsilver a răspuns:

Daca de atata lucru ti-e teama, ce vei face atunci cand va trebui sa"plonjezi in viata"? Curaj! Nu e decat o simpla minge.Nu te arunci dupa ea din avion.

| sth3f a răspuns:

Arunca-te in pat pe o saltea pana iti invingi frica(mi se pare ciudat ca iti e frica sa te arunci)dupa aia incearca afara pe iarba sau pe zapada.

| andrei321 a răspuns (pentru sth3f):

Gandeste-te ca daca nu plonjonezi si iei gol poate o sa ramai de rusine si o sa pierzi eu iti zic ca trebuie sa faci totul ca sa castigi