anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema, am facut 100 de repetari de flexii pentru biceps cu niste caramizi, acum 2 zile. Astazi simt o durere la mana stanga inn zona antebratului spre biceps, nu prea pot sa indrept bratul pentru ca ma doare foarte tare, daca e febra musculara atunci de ce ma doare atat de tare mana stanga iar mana dreapta n-are nimic. Ma puteti ajuta, sa-mi spuneti daca e ceva grav sau ce trebuie sa fac sa-mi treaca. Am 16 ani.
Funda!

Răspuns Câştigător
| danyelo112 a răspuns:

Salut.eu fac sala de forta regulat asa ca asculta bine.tu la mana dreapta ori ai antrenament ori ai facut mai putine flexii cu dreapta fata de stanga.da nu iti face griji.eu la prima febra sanatoasa la maine nu am putut sa indrept mainile vreo 2-3 zile.asa ca mananca mere, zahar pentru a scadea efectul febrei, si chiar daca te doare incearca sa pui pe cineva sa ti le intinda sau prinde-te tu de ceva si lasa-te in jos pentru a-ti indrepta mainile ca sa nu iti ramana strambe.2-3 zile e mai greu dar dupa o sa fie bine. Funda?

8 răspunsuri:
| hummer24 a răspuns:

laughing nu e nimic grav, dar o sa te tina o saptamana si ceva pentru ca ai suprasolicitat rau muschiul, de ce ai facut atatea repetari?
Te doare la mana aia ca ai tinut-o mai mult sub tensiune, o sa iti treaba, pune si tu ceva rece pe ea ca sa iti treaca mai repede laughing)

| adulahfaapdoøjadjal a răspuns:

Febra musculara e mai naspa la inceput, o sa te obisnuitesti cu ea.

| cristi202 a răspuns:

Poate ca ai folosit mina dreapta mai mult pina acum, si fiind obisnuita cu efortul, nu are parte de febra musculara ca si stinga (febra apare ca urmare a inutilizarii indelungata a muschiului, sau a utilizarii fortate, mult intr-un timp scurt, dar ambele pentru ca muschiul nu e obisnuit cu efortul depus). Sau poate sa fie o intindere musculara, si asta se poate intimpla daca nu ai avut cele 15 minute de incalzire. In mod normal, trebuie sa treaca in citeva zile. Altfel, te poti alarma, si e bine sa te vada un medic.

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Se poate sa fi facut o ruptura musculara. Stii cum e degeaba ai muschi daca n-ai creier! Exercitiile se fac in serii mici si pe perioade mai lungi. Nu faci intr-o zii 1000 si apoi zaci 1 luna. incepi cu 10, 20, 30 etc...

Răspuns utilizator avertizat
| Saya a răspuns:

N-ai nimic ai doar febra musculara o sa treacawinking

| Andr3y_6218 a răspuns:

O sa mori! Panicheaza'te happy

| claudiarebecca a răspuns:

Probabil mana dreapta o folosesti mai mult la diverse activitati... probabil ca e intr-adevar febra musculara. poate fi si intindere. eventual mergi in plimbare pana la medicul de familie...sa iti zica exact ce si cum.