|

Salut am o problema sunt culturist amator, in urma cu ctv saptamani incepusem sa fac colacei pe abdomen, si am inceput sa tin odieta saraca in calorii... am pierdut in 3 saptamani o mare parte din masa musculara, dar colacei am, mai multti si mai mari, intrebarea mea este, acei colacei sunt de fapt pielea ramasa in urma slabiri?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu cred ca e piele, nu cred ca ai slabit exagerat de mult intr-un interval de timp foarte scurt. Daca ai pierdut mult din masa musculara nu e bine... Vezi ca a scos Lazar Angelov o carte despre definire, e interesanta. Poate o poti "lua" de undeva.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru FitnessTrainer):

Am slabit aproximativ 8 kg, si am stat intr-un stres continu, si sunt in continuare distrus schimbarea a fost prea rapida, nu reusesc nici acum sa o accept, si ca sa fie mai rau, burta e mai mare, parca burta creste si restul corpului slabeste luna asta ma apuc de sala, o sa consult un antrenor sa ma indrume, ar trebui sa iau proteine?

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Ilie_Valentin_1994):

N-are nimic daca iei suplimente de proteine, e chiar bine ca sa-ti mentii masa musculara. Nu inteleg cum scad muschii, dar burta creste... Ai zis ca esti "culturist incepator", dar acum ai zis ca luna asta te apuci de sala. Deci in timpul in care ai slabit nu ai facut sala?

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează