| ANONIM12737 a întrebat:

Salut, am și eu nevoie de niște sfaturi de la voi, am 20 ani și sunt foarte slăbuț pentru vârsta mea, cine nu ma cunoaște cred ca îmi da vreo 15-16 ani, am vorbit cu un antrenor personal de fitness sa ma ajute sa iau măcar 20kg, m-ar ajunge pana în 700 lei ședințele timp de o luna cu tot cu abonament, credeți ca merita sa dau banii ăștia? Eu personal m-as duce doar ca îmi e sa nu dau banii aiurea.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu merita!
Evident ca un antrenor personal iti spune toate minciunile din lume ca sa-ti ia banii, dar ce ai tu nevoie este MULTA hrana sanataosa, ca sa poti sa iei in greutate, nu sa arunci banii pe antrenor, in loc sa-i mananci.

| AnastasiaK a răspuns:

Ai vorbit cu un antrenor personal de fitness? Sau cu un *instructor*? Că mulți confundă instructorul care are și el niște ani de sală făcuți mai mult sau mai puțini corect și un curs amărât cu un antrenor care are niște studii reale (sau ar trebui, că unii au trecut prin facultate/școală degeaba e partea a doua, dar măcar le-a fost pusă la dispoziție informația). Acum nu zic că nu există oameni pregătiți din punctul ăsta de vedere fără studii oficiale, doar că majoritatea nu-s. Depinde de tine la cine apelezi mai întâi de toate. În funcție de asta, își merită sau nu banii.

| Andreea_Denisa_Ciocirlan_1984 a răspuns:

Sunt convinsă că ești un băiat foarte frumos!
În primul rând, depinde de tine, înseamnă mult efort chiar și alimentar. 700 de lei cu tot cu abonament pe lună este o sumă rezonabilă, plus că să zicem ca doar îți iei abonament la sală, s-ar putea în anumite cazuri să ai nevoie de indicații cum să faci și ce să faci. Cu timpul oricum ai putea renunța la antrenor, fiindcă vei înțelege principiul pe care merge, tu doar trebuie să respecți structura.
Personal nu consider că vei da banii degeaba, fiindcă s-ar putea de fapt să fie de mare ajutor o persoană care să știe cât de mult să îți forțeze limitele.
Sper că îți este de ajutor! Dumnezeu să te binecuvânteze!