anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,am și eu o întrebare legata de mâncatul sănătos
Eu mănânc undeva pe zi la 2 Colțuri de pâine, nu foarte mari hai sa zicem 14cm și scot miezul si o fac la sandwich maker…acum frica mea este sa nu ma îngraș..eu mănânc undeva la 2 câteodată 3 mese micuțe pe zi de exemplu azi am fiert 3 cartofi mărime medie și i am pisat..cu 2 bucăți subțiri de brânza naturală, o roșie și un castravete. după n am mai stat sa gătesc și mi am făcut un sandvisi dintr un colț de pâine și o bucata de brânza la sandwich maker..credeți ca este bine sau dacă continui o sa pun kg pe mine? Precizez sa după am făcut flotări abdomene exercitii cu bara z cam o ora.

Răspuns Câştigător
| 2420 a răspuns:

Cu tot respectul pentru tine dar eu mănânc săptămânal cartofi prăjiți, pizza, produse de patiserie și tot slab scovergă sunt

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Atentie: painea, cartofii, ducliurile si sucurile ingrasa!
In stilul in care mananci, o sapui pui treptat treptat greutate.
Daca faci peste 100 de flotari pe zi se consuma ceva calorii, dar ideal este sa alergi 30-60min pe zi, ca sa te mentii.

| RoCkKiD a răspuns:

Pai tu nu vezi daca te ingrasi sau nu? Doar asa iti dai seama daca mananci prea mult sau nu.

Cat despre dieta, vad ca ai multi carbohidrati, ca bagi paine si cartofi cat cuprinde si in lipsa proteinelor o sa te faci o scobitoare slaba. Plus ca degeaba faci exercitii fara sa manaci proteine.

| al0o0o0 a răspuns:

Monitorizeaza-ti caloriile. Recomand MyFitnessPal, ajuta foarte mult. Asa e greu sa imi dau seama exact care e treaba, aplicatia va da randament mai bun.
Oricum, iti recomand sa incerci painea graham, e mai sanatoasa, e painea aia neagra cu seminte, te va ajuta la ideea ta de stil santatos de viata foarte mult.
Sper ca te-am ajutat! O seara frumoasa in continuare!